Hamnen | Helsingborg

Favorit Dela

Massgodsleden

Kontor med en fantastisk utsikt över Öresund.

Beskrivning

Kontoret är beläget på vår siloanläggning i Helsingborgs hamn. Där finns 6 kontorsrum, 2 konferensrum och 1 lunchrum. Kontoret är på tredje våningen med ingång i markplan, ytan är ca 180 m2. Det finns ingen hiss. Möjlighet att hyra lager finns Säkerhet i hamnen är hög vilket betyder att man inte kan komma in på området. Kontakta förvaltaren för mer information.
  • Total yta

    180 m2


Utförande

Planlösning:

Kontor med tillhörnde konferensrum och lunchrum.


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringplats utanför konoret


Övrig information

Övrigt:

Lantmännen Fastigheter AB grundades 2009 och är ett bolag i Lantmännen sfären och ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 247 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Våra Fastigheter består av kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Våra kunder är bl.a. SVT, LRF Media, ICA, Citygross, Granngården, Avonova, Byggmax mfl.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AO

Förvaltare

Anders Olsson

anders.z.olsson@lantmannen.com

010- VISA NR 010-556 06 99

0736 VISA NR 0736-225376

Marknadsförs av Lantmännen Fastigheter AB
lantmannenfastigheter.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Massgodsleden

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Fler annonser från denna annonsör