Gamla stan
| Eskilstuna

Favorit Dela

Köpmangatan 21

Office 21 är ett företagshotell i Gamla Stan Eskilstuna. Hos oss får ni ett smidigt och schysst sätt att hyra kontor på utan några konstigheter.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Hyra:

  Fast arbetsplats 3 500 kr/mån | I hyran ingår alltid Wi-Fi, tillgång till kontoret 24/, Eget arbetsbord och stol, Låsbar hurts, städning, kaffe/te, konferensrum, kök, flipperspel.

 • Storlek:

  1 - 156 m²

Etablera ditt/ert företag hos oss! Kontoret passar det mindre företaget som kan sitta tillsammans i grupp, men även den enskilde entreprenören som vill vara en del av något större. Allt detta ingår: * Eget arbetsbord och Stol * Låsbar hurts * Kaffe/Te * Wi-Fi * Tillgång till kontoret 24/7 * Konferensrum * Städning * Posthantering * Sköna kontorsgrannar Vi finns på Köpmangatan 21, Gamla Stan i Eskilstuna.
 • Total yta

  156 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 156

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Byggår:

1700

Planlösning:

Vi vet att öppna landskap gör oss människor mer kreativa och att det även är en mycket ekonomiskt bra lösning för våra medlemmar. Kontoret passar det mindre företaget som kan sitta tillsammans i grupp, men även den enskilde entreprenören som vill vara en del av något större. Vi är övertygade om att ett öppet landskap skapar en härlig dynamik och ger större utrymme för nätverkande. Vi har skapat en känsla där gammalt möter nytt. Här får ni arbeta mitt i Gamla Stan i en inspirerande miljö, dricka gott kaffe och få sköna kontorskollegor!


Omgivning

Omgivning/natur:

I området ligger klassiska byggnader runt varje hörn. Gamla Stan har ett stort utbud av restauranger, turistbutiker, ateljéer och mycket trevliga caféer.

Kommunikationer:

Med bara 5-10 min till tågstationen tar man sig lätt och snabbt vidare till andra närliggande städer.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

NN

Nicklas

nicklas@office21.se

076 VISA NR 076 133 37 53

Marknadsförs av Office 21 AB
Köpmangatan 21
63340 Eskilstuna
office21.se
Köpmangatan 21