Albyberg
| Österhaninge

Favorit Dela

Albybergsringen 1

Helt nyproducerad försäljningshall om 1457 kvm i företagsparken Albyberg Haninge; mycket yteffektivt och klimatsmart! Se även filmen i bildflödet!

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 457 m²

 • Hyra:
Stora panoramafönster vilka bl.a.vetter mot huvudleden Dalarölänken. I kombination med generös takhöjd, gör denna lokal om totalt 1457 kvm i ett och samma plan till en idealisk försäljningshall för ex.vis bil, båt, motorcykel etc. Goda möjligheter att vara med och påverka den slutliga utformning av lokalen, utifrån ert behov. Det finns även möjlighet att hyra ljust och trevligt kontor 1 tr. upp i fastigheten. Mycket bra access till/från lokalen via stora markportar. Fastigheten har bergvärme och LED-belysning vilket bl.a. ger en mycket kostnadseffektiv och miljövänlig driftskalkyl. Välkommen och kontakta mig för en personlig visning!
 • Total yta

  1457 m2


Utförande

Byggår:

2016


Omgivning

Omgivning/natur:

Här byggs nu Haninges nya och miljöprofilerade företagspark Albyberg; endast 15 minuters bilväg från Globen och med ett mycket bra läge invid 73:an/Nynäsvägen. Hela området ligger inbäddat i en trevlig naturpark.

Närservice:

Haninge Centrum samt Jordbro Centrum når du med bil på några få minuter.

Kommunikationer:

SL-Buss trafikerar området och Pendeltåg finns i närliggande Jordbro C (matning från området).


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Patrik Wedin

Uthyrare

Patrik Wedin

patrik.wedin@kwpa.se

0733 VISA NR 0733-33 55 47

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
Bryggavägen 133
17851 Ekerö
kwpa.se
Albybergsringen 1

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör