Albybergsringen 1

Albyberg , Österhaninge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 457 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Nyproducerad försäljningshall om 1457 kvm i företagsparken Albyberg Haninge; mycket yteffektivt och klimatsmart! Se även filmen i bildflödet!

Varmt välkommen till Albybergsringen 1! Stora panoramafönster vilka bl.a.vetter mot huvudleden Dalarölänken. I kombination med generös takhöjd om 4,90 meter, gör denna lokal om totalt 1457 kvm i ett och samma plan till en idealisk försäljningshall för ex.vis bil, båt, motorcykel m.m. Goda möjligheter att vara med och påverka den slutliga utformning av lokalen, utifrån ert behov. Mycket bra access till/från lokalen via stor markport (med måtten 4,40 X 4,40). Fastigheten har bergvärme och LED-belysning vilket bl.a. ger en mycket kostnadseffektiv och miljövänlig driftskalkyl. Välkommen och kontakta mig för en personlig visning!

Ytor

  • Total yta:

    1457 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2016

Omgivning

Omgivning/natur:

Här byggs nu Haninges nya och miljöprofilerade företagspark Albyberg; endast 15 minuters bilväg från Globen och med ett mycket bra läge invid 73:an/Nynäsvägen. Hela området ligger inbäddat i en trevlig naturpark.

Närservice:

Haninge Centrum samt Jordbro Centrum når du med bil på några få minuter.

Kommunikationer

SL-Buss trafikerar området och Pendeltåg finns i närliggande Jordbro C (matning från området).
Albybergsringen 1

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Bryggavägen 133

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA