Skriv ut

Skapa PDF

Palmbladsgatan 2 A, Fyrislund

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran fastställs i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 250 - 1 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Säkerhetsklassade lagerutrymmen i markplan med kontor på övre plan. På bottenplanet som till stor del är två stora skyddsrum är det inrett ett antal rum mindre rum som idag används som replokaler för musikgrupper. Lokalen går naturligtvis att använda för andra ändamål också såsom kontor på övre plan och förrådsrum på större delen av bottenplan. Ca 500 m²/plan varav man kan hyra hela huset om 1000 m² eller ett helt eller ett halvt plan. Det finns 2 separata ingångar till bottenplan vilket gör att denna enkelt är delbar i 2 delar. Egen entre till trapphus med hiss till övre plan. Även detta plan är delbart i 2 delar. Även lämplig för skolverksamhet!

Utförande

Planlösning

Bottenplanet är till större delen två stora skyddsrum med ordentligt tjocka betongväggar liksom tak och golv. Dessa är nu inredda i ett antal rum som idag används som replokaler till ett antal musikgrupper. Det finns gemensamma ytor på bottenplan varav ett rum har använts som scen och ett rum är inrett som fikarum. Det finns även 2 stora WC- rum på bottenplan med möjlighet till dusch i båda. Övre planet är idag inrett i ett antal större rum, två lunchrum/fikarum samt en specialinredd musikstudio av hög klass. Möjlighet att inreda hela övre plan till ett fint kontor. Planlösningen går att ändra förutom mittenpartiet där det finns 3 WC-rum med möjlighet till ett fjärde. Rikligt med fönster på 3 av 4 ytterväggar med möjlighet att ta upp fönster även på den 4:e ytterväggen gör att det går att få ett ljust och modernt kontor med flexibel inredning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 1 000

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställs i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Fyrislund är idag ett blandat område med lättare industri, kontor och till viss del handel. Denna del av Fyrislund ligger nära bostadsområdet Slavsta.

Företag i närheten

Inom gångavstånd finns ett antal lunchrestauranger. Även nära till större matbutiker och ett antal specialbutiker.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar Stålgatan och hållplatser finns nära byggnaden

Palmbladsgatan 2 A
Sökhjälp