Skriv ut

Skapa PDF

Ödegärdsgatan 6, Viared

borås

Moderna och ljusa kontorslokaler upp till ca 5 750m² samt en produktionslokal om ca 1 000m² uthyres.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 50 - 5 750 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra hela eller delar av kontorsfastighet om ca 5 750 m² eller produktionshall om ca 1 000 m² med bästa läge på Viared. Huset med egen entré ligger närmast motorvägen i anslutning till Ellos. Fyra våningar med central hiss och en underbar vinterträdgård i mitten av huset. Här finns gott om p-platser i direkt anslutning, lunchrestaurangen nås med en kort inomhuspromenad, vinterträdgården uppmuntrar till inspirerande möten, på varje våning finns köksutrustade lunchrum, konferensrum och gott om kontor. Kodlåsta dörrar finns för ev. avgränsning av våning. Väldigt bra kommunikationer vid arbetstidens början och slut. Välkommen att höra av er för mer info och ett besök.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Kontorsbyggnad i fyra plan med kontor i olika storlekar, öppna kontorslandskap, konferensrum, fikarum mm. Härlig vinterträdgård i mitten av huset med gott om plats för evenemang och inspirerande möten eller själständigt arbete. Lager/produktionslokal för enklare produktion med lastbrygga. Med en kort inomhuspromenad nås lunchrestaurang som är öppen större delen av dagen. Restaurangen tillhandahåller även catering.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 50 4 750
Lager/Logistik 300 1 000

Omgivning

Företag i närheten

Se Viareds företagarförening, www.viared.se

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till husets entré.

Kommunikationer

Goda kommunikationer.

Övrig information

Övrigt

I hyran ingår följande: Uppvärmning. Vatten. El. Väktare under kvällstid. Visst antal p-platser. Kortläsare för dörrar både vid entré och invändigt. Tillgång till vinterträdgården. Lokalvård allmänna utrymmen. Detta kan eventuellt ingå i hyran: Kontorsmöbler. Konferensmöbler. Lunchrumsmöbler. Telefonservice. Internet. Lokalvård kontor Skyltmöjlighet.

Länkar

Sökhjälp