Skriv ut

Skapa PDF

Ödegärdsgatan 6, Viared

borås

Moderna och ljusa kontorslokaler finns att hyra, kontor upp till ca 3 503m² samt en produktionslokal med kontor och lunchrum om ca 600 m² i markplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 50 - 4 099 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mycket trevlig kontorsbyggnad som via inomhusgång ansluter till stor och populär lunchrestaurang. Varje våningsplan har lunchrum, konferensrum, kontor i både öppet landskap och mindre rum. Några företag har etablerat sig i huset och de ytor som finns kvar, specas enl. nedan. Kontorsyta finns totalt om 3 503 m² och fördelas på: Entreplan, 150 m² Våning 2, 1790 m² Våning 3, 1100 m² Våning 4, 463 m² Produktionsyta finns i markplan med 2 kontor och lunchrum om 242 m² och ansluter till Lager/produktionslokal om 354 m² här finns en anslutande lastbrygga. Huset med egen entré ligger närmast motorvägen i anslutning till Ellos. Fyra våningar med central hiss och en underbar vinterträdgård i mitten av huset. Här finns gott om p-platser i direkt anslutning. Lunchrestaurangen nås med en kort inomhuspromenad, vinterträdgården i huskroppen uppmuntrar till inspirerande möten. På varje våning finns köksutrustade lunchrum, konferensrum och gott om kontor. Kodlåsta dörrar finns för ev. avgränsning av våning. Väldigt bra kommunikationer. Välkommen att höra av er för mer info och ett besök.

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Kontorsbyggnad i fyra plan med kontor i olika storlekar, öppna kontorslandskap, konferensrum, fikarum mm. Härlig vinterträdgård i mitten av huset med gott om plats för evenemang och inspirerande möten eller själständigt arbete. Lager/produktionslokal för enklare produktion med lastbrygga. Med en kort inomhuspromenad nås lunchrestaurang som är öppen större delen av dagen. Restaurangen tillhandahåller även catering.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 50 3 503
Lager/Logistik 242 596

Omgivning

Företag i närheten

Se Viareds företagarförening, www.viared.se

Parkeringsmöjligheter/garage

Gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till husets entré.

Kommunikationer

Goda kommunikationer.

Övrig information

Övrigt

I hyran ingår följande: Uppvärmning. Vatten. El. Väktare under kvällstid. Visst antal p-platser. Kortläsare för dörrar både vid entré och invändigt. Tillgång till vinterträdgården. Lokalvård allmänna utrymmen. Detta kan eventuellt ingå i hyran: Kontorsmöbler. Konferensmöbler. Lunchrumsmöbler. Telefonservice. Internet. Lokalvård kontor Skyltmöjlighet.

Länkar

Ödegärdsgatan 6
Sökhjälp