Solna strand
| Solna

Favorit Dela

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger.

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  446 m²

 • Hyra:
 • Total yta

  446 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Apelsinen 4

Byggår:

1974

Våningsplan:

2

Planlösning:

Rumsindelat kontor med ett trevligt centralt läge för pentryt. Tillgång till trevlig innergård. Det finns flera möjligheter med denna lokal. Befintlig planlösning visas men den kan med fördel öppnas upp för en mer öppen planlösning.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Närservice:

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer:

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Aspe

Anneli Aspe

anneli.aspe@humlegarden.se

0739 VISA NR 0739-16 10 80

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Hemvärnsgatan 8