Östermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Engelbrektsgatan 7

Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    335 m²

  • Hyra:
Högst upp i den vackra fastigheten finns nu möjligheten att hyra denna pampiga lokal med storslagna attribut och en representativ känsla. - Vackra trädetaljer och stuckaturer - Sagolika mötesrum med bra takhöjd - Högt beläget - Rymligt pentry - Gott om rum i olika storlekar - Genomgående trägolv - 3 WC + dusch - Härliga fönsterpartier med utsikt mot innergård, takåsar och grönskande Humlegården. Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne. Fastigheten har även en mysig innergård, garage och cykelparkering. Det centrala och representativa läget skapar trivsamma förutsättningar för era medarbetare och kunder.
  • Total yta

    335 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Norrtälje 24

Våningsplan:

4

Planlösning:

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler. Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor! I denna vackra sekelskiftesfastighet finns nu en lokal ledig med vacker utsikt över Humlegården. Lokalen kommer att bli ljus och fin tack vare bra takhöjd och genomgående ljusinsläpp, den har fina detaljer i form av stuckatur och paneler på väggarna. Lokalerna kommer att genomgå en totalrenovering så här har ni chansen att vara med och skapa ert drömkontor. Bilderna är visionsbilder.


Omgivning

Omgivning/natur:

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.

Närservice:

Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service. Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel. Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.

Kommunikationer:

Kring kvarteret finns mycket goda kommunikationer, Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flertalet bussar har hållplatser i direkt närhet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RJ

Uthyrare

Robert Jones

robert.jones@fabege.se

0722 VISA NR 0722331010

0722 VISA NR 0722331010

Marknadsförs av Fabege AB
Box 730, Pyramidvägen 7
16927 Solna
fabege.se
Engelbrektsgatan 7

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör