Skriv ut

Skapa PDF

Engelbrektsgatan 7, Östermalm

stockholm

Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne. Kallhyra om 7000 kr/kvm och år.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 335 m²
Karta

Information

Utförande

Våningsplan

4

Planlösning

I denna vackra sekelskiftesfastighet finns nu en lokal ledig med vacker utsikt över Humlegården. Lokalen kommer att bli ljus och fin tack vare bra takhöjd och genomgående ljusinsläpp, den har fina detaljer i form av stuckatur och paneler på väggarna. Lokalerna kommer att genomgå en totalrenovering så här har ni chansen att vara med och skapa ert drömkontor. Bilderna är visionsbilder.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 335

Omgivning

Omgivning/natur

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.

Närservice

Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service. Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel. Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.

Kommunikationer

Kring kvartertet finns mycket goda kommunikationer, Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flertalet bussar har hållplatser i direkt närhet.

Dokument

Engelbrektsgatan 7
Sökhjälp