Skriv ut

Skapa PDF

Fabriksstråket 29, Jonsered

jonsered

Nu släpper vi en av de vackraste lokalerna i Jonsereds Fabriker! Var med och forma ditt drömkontor redan från start.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Kontorshotell, Övrigt
Storlek: 15 - 1 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Jonsereds Fabriker erbjuder vi nu en mycket vacker välbevarad fabrikslokal med klinkergolv, tegelväggar och sågtandstak på ca 1000 kvm. Lokalen är delningsbar och lämpar sig till såväl kontor, butik eller utställning. Vill du och ditt företag utvecklas i en av Göteborgs absolut vackraste miljöer? I Jonsereds Fabriker, med endast 12 minuters resväg från centrala Göteborg, erbjuder vi en kreativ och lugn arbetsmiljö med skogen och Säveån som närmaste grannar. Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter. Välkommen förbi på en personlig visning! 0708-210025.

Utförande

Byggår

1833

Renoveringsår

2018

Våningsplan

1 av 1

Antal rum

anpassningsbart

Teknisk information

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 15 1 000

Omgivning

Omgivning/natur

Natursköna omgivningar med Säveån som rinner runt fastigheten.

Företag i närheten

Poppels Bryggeri, Icebug, Husqvarna, CLWR, m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

P-plats finns på området

Närservice

Lunchrestaurang finns på området samt servicebutik ca 100 m från fastigheten.

Kommunikationer

Pendeltågstationen ligger endast 50 m från fastigheten. Tågen går var 30:e minut, varje kvart under rusningstid, från kl. 05 på morgonen till 00:40 på nätterna. Resan till Göteborg C tar 12 minuter. Busshållplats, med busslinjerna GUL Express och 519, ligger 100 m från fastigheten. Bil från centrala Göteborg tar ca. 8 minuter via E20. Närhet till Partille, Lerum och Göteborg.

Skyltläge

Ja

Vägbeskrivning

Från Göteborg: E20 mot Stockholm, kör förbi Partille och sväng av vid Jonsered, avfart 82. Kör igenom samhället och efter ca 200 m så ser du Jonsereds Fabriker på vänster sida.

Övrig information

Övrigt

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter.

Länkar

Fabriksstråket 29
Sökhjälp