Enköping
| Enköping

Favorit Dela

Varggatan 25

Skräddarsydda lager- och produktionslokaler?

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

  • Storlek:

    1 000 - 7 000 m²

  • Hyra:
Lager/logistik eller produktion? Vi har möjlighet att erbjuda er en skräddarsydd lösning. Att hitta något att hyra om man har speciella önskemål är näst intill omöjligt. Att bygga nytt enligt era egna önskemål ger er lönsamhet i den egna verksamheten då flöden kan effektiviseras. Vi kan hjälpa er att hitta den optimala lösningen för just er verksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information! Stendörren är ett renodlat fastighetsbolag med fokus på lager- och industrifastigheter i Stockholmsregionen. Med en tydlig strategi för varje fastighet och en stark närvaro uppnår de långsiktiga samarbeten med sina hyresgäster. Lokaler som gör skillnad! Stockholm växer snabbare än någonsin och Stendörren vill hjälpa till att utveckla huvudstaden i takt med att det sker. De gör det genom att köpa upp fastigheter och mark i tillväxtområden på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City. Sedan utvecklar de dem tillsammans med sina hyresgäster så att de passar just deras behov. Det här skapar inte bara liv och rörelse på platser som tidigare har varit öde, de konkurrenskraftiga hyrorna hjälper företag att etablera sig och växa och erbjuda nya arbetstillfällen.
  • Total yta

    7000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 000 7 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenvreten 8:37


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastighet för industri med stor byggklar mark om ca 7000 kvm, placerad strategiskt nära E18 och strax utanför det växande Enköping centrum.

Närservice:

Med en ca 10 minuters promenad når du flera restauranger och serveringar och med bil tar du dig till Centrala Enköping med all tänkbar service på ca 5 minuter.

Kommunikationer:

Fastigheten och marken nås lätt med bil via E18, men även med allmänna kommunikationer. På ca 15 minuters gångavstånd når du buss 804 och 803 som snabbt tar dig till centrala Enköping.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

NH

Uthyrare

Nathalie Håkansson

nathalie.hakansson@stendorren.se

08 5 VISA NR 08 518 331 10

Marknadsförs av Stendörren Fastigheter
Linnégatan 87B
11523 Stockholm
Varggatan 25