Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 27, Globen City

johanneshov

Ljus och flexibel lokal med närhet till service och allmänna kommunikationer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 480 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Denna lokal ligger strategiskt helt rätt i Globenområdet med närhet till både allmänna kommunikationer och service. Gångavståndet till Gullmarsplan är endast 3 - 4 minuter och Globen Shopping ligger ca 100 meter bort. Lokalen är ljus och kan med enkelhet anpassas utifrån verksamhetens behov. Befintlig planlösning är öppen i kombination med flera kontors- och mötesrum.

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

7

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen utifrån kundens önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 480

Omgivning

Omgivning/natur

Globenområdet är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, tandläkare, läkare, m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Vägbeskrivning

Globen City ligger mellan Gullmarsplan och Slakthusområdet och nås smidigt via bl.a. intilliggande Södra länken och Nynäsvägen som båda har avfarter märkta "Globen". Såväl tunnelbanan som Tvärbanan har stationer med samma namn.

Sökhjälp