Skriv ut

Skapa PDF

Kylvägen 4, Torsvik

jönköping

Här är lokalen med en takhöjd på fantastiska 7 meter, ett ljusinsläpp utöver det vanliga och som har det lilla extra.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: Kallhyra
Storlek: 1 050 m²
Karta

Information

Beskrivning

Är ditt företag nästa Google? Kanske inte men här kan du som hyresgäst få sitta i kontor som vilken anställd på Google som helst. Här är lokalen med en takhöjd på fantastiska 7 meter, ett ljusinsläpp utöver det vanliga och som har det lilla extra. Fastighetsägaren är öppen för det mesta, allt från klätterväggar inomhus till gungor som hänger från taken. Här vill man skapa kreativa ytor för företag som tänker outside the box. Men fastighetsägaren är öppen för olika förslag, butik, restaurang eller annan service skulle också passa perfekt här, allt för att få den perfekta mixen. Tanken är att du som hyresgäst ska få sätta din prägel på lokalen och här finns allt för att företag och dess anställda ska trivas, Friskis och Svettis ligger i samma byggnad och precis intill finns lunchrestaurangen Annes husman. Här kan du som arbetsgivare även erbjuda din anställda gott om parkering och närheten till E4an gör läget perfekt för företag som inte behöver ligga mitt inne i stan.

Utförande

Byggår

1990

Renoveringsår

2017

Våningsplan

1 av 1

Antal rum

1, anpassningsbart

Planlösning

Idag står lokalen tom och anpassningar behöver göras. Lokalen är stor och öppen och som enkelt kan anpassas för kontor, butik, showroom, proffshandel, företagsservice, restaurang eller liknande. En takhöjd på 7 meter i underkant balk gör det möjligt att bygga till ett våningsplan i hela eller delar av lokalen. Stora fönster sätts in för att få ett ljusinsläpp som sträcker sig in i hela lokalen. Många kunder besöker dagligen verksamheterna i huset och skyltläge mot den väl trafikerade Torsviksvägen är möjligt om så önskas. I dagsläget står ca 1 050 m2 ledigt men stora möjligheter att expandera finns, då byggklar yta står redo intill lokalen.

Teknisk information

Takhöjd

7 m

Lokalen kan nås via

Bra anslutning till E4:an och Thorsviksvägen.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 1 050

Ekonomi

Hyra

Kallhyra

Omgivning

Omgivning/natur

Torsvik är ett stort industriområde som tack vare läget längs E4:an har flera stora logistikföretag och lager etablerade.

Företag i närheten

Bland annat har Elgiganten och IKEA stora lager här. I dagsläget finns Läkarhuset, Företagshälsan, Annes Husman och Friskis & Svettis som hyresgäster i byggnaden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här kan du som arbetsgivare även erbjuda din anställda gott om parkering.

Närservice

Här finns allt för att företag och dess anställda ska trivas, Friskis och Svettis ligger i samma byggnad och precis intill finns lunchrestaurangen Annes husman. All annan tänkbar service finns i Jönköping ca 10 km bort.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med påfart till E4 ca 400 meter bort. Busshållplats finns ca 300 meter bort.

Dokument

Länkar

Kylvägen 4
Sökhjälp