Torsvik | Jönköping

Favorit Dela

Kylvägen 4

Här är lokalen med en takhöjd på fantastiska 7 meter, ett ljusinsläpp utöver det vanliga och som har det lilla extra.

Beskrivning

Är ditt företag nästa Google? Kanske inte men här kan du som hyresgäst få sitta i kontor som vilken anställd på Google som helst. Här är lokalen med en takhöjd på fantastiska 7 meter, ett ljusinsläpp utöver det vanliga och som har det lilla extra. Fastighetsägaren är öppen för det mesta, allt från klätterväggar inomhus till gungor som hänger från taken. Här vill man skapa kreativa ytor för företag som tänker outside the box. Men fastighetsägaren är öppen för olika förslag, butik, restaurang eller annan service skulle också passa perfekt här, allt för att få den perfekta mixen. Tanken är att du som hyresgäst ska få sätta din prägel på lokalen och här finns allt för att företag och dess anställda ska trivas, Friskis och Svettis ligger i samma byggnad och precis intill finns lunchrestaurangen Annes husman. Här kan du som arbetsgivare även erbjuda din anställda gott om parkering och närheten till E4an gör läget perfekt för företag som inte behöver ligga mitt inne i stan.
  • Total yta

    1050 m2


Ekonomi


Utförande

Byggår:

1990

Renoveringsår:

2017

Våningsplan:

1 av 1

Antal rum:

1

Planlösning:

Idag står lokalen tom och anpassningar behöver göras. Lokalen är stor och öppen och som enkelt kan anpassas för kontor, butik, showroom, proffshandel, företagsservice, restaurang eller liknande. En takhöjd på 7 meter i underkant balk gör det möjligt att bygga till ett våningsplan i hela eller delar av lokalen. Stora fönster sätts in för att få ett ljusinsläpp som sträcker sig in i hela lokalen. Många kunder besöker dagligen verksamheterna i huset och skyltläge mot den väl trafikerade Torsviksvägen är möjligt om så önskas. I dagsläget står ca 1 050 m2 ledigt men stora möjligheter att expandera finns, då byggklar yta står redo intill lokalen.


Teknisk information

Takhöjd:

7 m

Lokalen kan nås via:

Bra anslutning till E4:an och Thorsviksvägen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Torsvik är ett stort industriområde som tack vare läget längs E4:an har flera stora logistikföretag och lager etablerade.

Företag i närheten:

Bland annat har Elgiganten och IKEA stora lager här. I dagsläget finns Läkarhuset, Företagshälsan, Annes Husman och Friskis & Svettis som hyresgäster i byggnaden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här kan du som arbetsgivare även erbjuda din anställda gott om parkering.

Närservice:

Här finns allt för att företag och dess anställda ska trivas, Friskis och Svettis ligger i samma byggnad och precis intill finns lunchrestaurangen Annes husman. All annan tänkbar service finns i Jönköping ca 10 km bort.

Kommunikationer:

Goda kommunikationsmöjligheter med påfart till E4 ca 400 meter bort. Busshållplats finns ca 300 meter bort.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

David Hjalmarsson

Lokalförmedlare

David Hjalmarsson

david.hjalmarsson@quadrent.se

036 VISA NR 036 440 04 96

0701 VISA NR 0701 97 45 54

Marknadsförs av Quadrent
quadrent.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kylvägen 4

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör