Skriv ut

Skapa PDF

Derbyvägen 6A, Jägersro, Malmö

malmö

Härligt kontor fördelat på kontorsrum och öppen planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 450 - 450 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Stort härligt kontor som fördelas på enskilda kontorsrum, ett gigantiskt konferensrum, pentry samt en del kontorsyta i öppet landskap. Lokal med mycket ljusinsläpp och stor variation i planlösningen. I anslutning till entrén kan man få en trevlig ljus lounge/reception och ett större mötesrum, avskilt från kontorsarbetsplatserna. I dagsläget finns 14 st kontorsrum men kan utvidgas med ytterligare två rum om behov finns. Lokalen ligger på våningsplan två i fastigheten. Möjlighet finns att påverka golv och färgsättning då lokalen är i behov av en uppfräschning. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Planlösning

Planlösningen går att anpassa för att passa er verksamhet optimalt.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 450 450

Omgivning

Omgivning/natur

Området består främst av kontorsfastigheter, lättare handel, Jägersro köpcentrum och Jägersro travbana. Perfekt läge nära Inre Ringvägen och Amiralsgatan rakt in till city!

Närservice

Alldeles i närheten ligger Jägersro Center där du har olika lunchalternativ, kan shoppa eller kanske handla hem mat efter jobbet.

Kommunikationer

Närheten till Inre Ringvägen gör att man undviker bilköer både för kunder och anställda. Väljer du buss finns förbindelser alldeles i närheten av fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Trevligt kontorsplan i lugnt område på Jägersro.

Derbyvägen 6A
Sökhjälp