Skriv ut

Skapa PDF

Gottsunda allé 14 F, Ultuna/Sunnersta

uppsala

Nu ges tillfälle att etablera er verksamhet i en nyproducerad lokal i kvarteret Dykaren. Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 65 m²
Tillträde: Enl ök med hyresvärd
Karta

Information

Beskrivning

Uppsalahem bygger just nu 226 nya lägenheter i kvarteret Dykaren. Området ligger mellan Ultuna och Sunnersta längs Dag Hammarskjölds väg. Totalt kommer vi att bygga närmare 700 hyresrätter i området under en femårsperiod. Torget som förläggs intill Gottsunda allé blir kvarterets samlingspunkt. Kring torget kommer det att finnas två lokaler för restaurangverksamhet samt fyra lokaler avsedda för kontor. Lokalen har individuell mätning av varm- och kallvatten och fiber via Open Universe kommer att finnas indraget. Vid intresseanmälan bifoga en verksamhetsbeskrivning med just ert unika koncept, verksamhetskalkyl, organisationsnummer samt kontaktuppgifter.

Planlösning

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Lokalens planlösning anpassas i den mån det är möjligt efter hyresgästen önskemål samt utifrån byggnadens fasta schakt och installationer.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 65

Omgivning

Företag i närheten

Friskis & Svettis, Sveriges lantbruksuniversitet, ICA Kvantum Gottsunda, Systembolag, Apotek m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringar sker längs med gatan. Parkeringsplatser för hyresgäster kommer att iordningställas men kommer till tillträdet inte att vara klara. Parkeringsplats hyrs separat och i mån av ledig plats.

Närservice

Kvarteret Dykaren ligger ca 1 kilometer från Gottsunda centrum där både kommersiell service i form av olika butiker samt offentlig service i form av bibliotek och vårdcentral finns.

Kommunikationer

Linje 8 passerar Gottsunda Allé och du tar dig kommunalt till Uppsala Resecentrum på 13 minuter.

Övrig information

Övrigt

Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal. Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månaders deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler.

Gottsunda allé 14 F
Sökhjälp