Ultuna/Sunnersta
| Uppsala

Favorit Dela

Gottsunda allé 14C

Nu ges tillfälle att etablera er verksamhet i en nyproducerad lokal, 280 kvm i kvarteret Dykaren i Bäcklösa. Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enl ök med hyresvärd

 • Hyra:

  I hyran ingår värme och fastighetsskatt

 • Storlek:

  65 - 280 m²

Uppsalahem fortsätter att bygga ut en av Uppsalas nya stadsdelar, Bäcklösa (strax norr om Sunnersta), med ytterligare 160 hyreslägenheter i Etapp 2. Lokalen ligger i kvarteret Dykaren som byggdes i etapp 1 och här har vi redan färdigställt 226 nya lägenheter. Området ligger mellan Ultuna och Sunnersta längs Dag Hammarskjölds väg. Totalt kommer vi att bygga närmare 700 hyresrätter i området under en femårsperiod. Torget som skapats intill Gottsunda allé är kvarterets naturliga samlingspunkt. Kring torget finns 1 lokal för restaurangverksamhet samt denna lokal avsedd för kontor. Till årsskiftet 2019/2020 kommer restaurangverksamheten att slå upp portarna och servera mat till lunch- och middagsgäster samt erbjuda take-away. Lokalen har individuell mätning av varm- och kallvatten och fiber via Open Universe kommer att finnas indraget. Vid intresseanmälan bifoga en verksamhetsbeskrivning med just ert unika koncept, verksamhetskalkyl, organisationsnummer samt kontaktuppgifter.
 • Total yta

  280 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 65 280

Ekonomi


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ultuna 2:27

Byggår:

2019

Planlösning:

Lokalytan är flexibel på det viset att ytan går att disponera som en större lokal om 279,5 kvm men möjligheten att dela på den till max 4 lokaler finns också. Lokalernas storlek är vid uppdelning: 78,5 kvm, 69 kvm, 67,3 kvm respektive 65,3 kvm. Lokalens planlösning anpassas i den mån det är möjligt efter hyresgästen önskemål samt utifrån byggnadens fasta schakt och installationer.


Omgivning

Företag i närheten:

Friskis & Svettis, Sveriges lantbruksuniversitet, ICA Kvantum Gottsunda, Systembolag, Apotek m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringar sker längs med gatan. Parkeringsplatser för hyresgäster kommer att iordningställas men kommer till tillträdet inte att vara klara. Parkeringsplats hyrs separat och i mån av ledig plats.

Närservice:

Kvarteret Dykaren ligger ca 1 kilometer från Gottsunda centrum där både kommersiell service i form av olika butiker samt offentlig service i form av bibliotek och vårdcentral finns.

Kommunikationer:

Linje 8 passerar Gottsunda Allé och du tar dig kommunalt till Uppsala Resecentrum på 13 minuter.

Skyltläge:

Ja, ut mot torget.


Övrig information

Övrigt:

Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal. Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månaders deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Malin Gunnarsson Stugbäck

Lokaluthyrare

Malin Gunnarsson Stugbäck

lokaler@uppsalahem.se

018- VISA NR 018-727 34 41

Sara Olsson

Lokaluthyrare

Sara Olsson

Lokaler@uppsalahem.se

0187 VISA NR 0187273625

Marknadsförs av Uppsalahem AB
Box 136
75104 UPPSALA
uppsalahem.se
Gottsunda allé 14C