Fastigheten Isblocket
Kök med släta vita luckor

Hyllie | Malmö

Favorit Dela

Arenagatan 14B

Mindre kontor med flexibel yta! Perfekt för versamhet med showroom/kontor.

Beskrivning

Lokalen har ett fantastiskt läge mittemot stationstorget i Hyllie och håller en hög standard med inredning av noga utvalda material som ger ett väldigt trevligt intryck.
  • Total yta

    64 m2


Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning.


Omgivning

Omgivning/natur:

Hyllie utgör idag ett av Malmös mest expansiva områden. Här finns Malmö Arena, Malmö Mässan, köpcentrat Emporia med ca 200 butiker och restauranger, hotell, kontor, bostäder och mycket mer. Isblocket består av 6 våningar plus källare. Bottenvåningen utgörs av butiker och plan 1-5 är kontor i varierande storlekar. Kontorsstandarden är hög med en takhöjd på 3,4 m, stora glaspartier samt en modern inredning.

Närservice:

I Hyllie finns lunchrestauranger, shoppingcenter, pressbyrå m.m.

Kommunikationer:

Tack vare Citytunneln har området en mycket god tillgänglighet till centrala Malmö, Kastrup och Köpenhamn. Väljer man att åka med buss så stannar flertalet av stadsbussarna här. Isblocket ligger i direkt anslutning till Hyllie stationstorg, byggnaden är sammankopplad med p-huset Hyllie vilket gör det möjligt att ta sig från bilen direkt in på sitt kontorsplan.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

LA

Uthyrare

Louise Appelros

Louise.Appelros@kungsleden.se

040- VISA NR 040-174405

+467 VISA NR +46706906506

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
kungsleden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Arenagatan 14B

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör