Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 27, Globen City

johanneshov

Flexibla lagerytor med tillträde omgående!

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 300 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Vi erbjuder lagerytor i varierande storlek. Allt ifrån mindre lager om ca 20 kvm upp till 150-300 kvm sammanhängande lager. Samtliga ytor nås enkelt med bil då våra lager är belägna på olika våningsplan i garaget. Fri höjd för fordon är 3 meter i markplan och 2 meter för de två nedre planen.

Utförande

Byggår

1991

Planlösning

Kontakta oss för mer information.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 300

Omgivning

Omgivning/natur

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Vägbeskrivning

Globen City ligger mellan Gullmarsplan och Slakthusområdet och nås smidigt via bl.a. intilliggande Södra länken och Nynäsvägen som båda har avfarter märkta "Globen". Såväl tunnelbanan som Tvärbanan har stationer med samma namn.

Sökhjälp