Vretenvägen 2

Solna strand , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

278 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Modern kontorslokal med öppna ytor.

Modernt kontor med öppen planlösning.

Övrig information

Övrigt:

Tillträde omgående.

Ytor

  • Total yta:

    278 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Byggår:

1963

Våningsplan:

4

Planlösning:

Ljusa och fräscha lokaler högt upp i fastigheten med härlig utsikt. Mötesrum blandat med arbetsplatser i öppet landskap. Två wc varav en med dusch. Trevligt pentry med gott om plats för gemensamma sammankomster.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.

Närservice:

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!
Vretenvägen 2

Om Humlegården Fastigheter AB

Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor hos oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg. Humlegården – Miljöer att växa i.

Humlegården Fastigheter AB

Box 5182, Engelbrektsplan 1

102 44 STOCKHOLM

www.humlegarden.se

Fler annonser från Humlegården Fastigheter AB