Skriv ut

Skapa PDF

Dag Hammarskjölds väg 13, Centrala Uppsala

uppsala

Kontorsgemenskap i Uppsala gamla fängelse med fantastiskt läge mellan Campus Blåsenhus, Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Lokalerna kan endast hyras av momspliktig hyresgäst.
Storlek: 21 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret är beläget på bottenplan och ingår i en kontorsgemenskap med totalt 11 kontor. Det är modernt renoverade kontorslokaler med atmosfär i Uppsala gamla fängelse. Tillgång till gemensamt pentry, wc och konferensrum för ca 10 personer. Genomgående ljusa väggar och trägolv.

Utförande

Byggår

1862

Renoveringsår

2001

Våningsplan

1 av 4

Antal rum

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 21

Ekonomi

Hyra

Lokalerna kan endast hyras av momspliktig hyresgäst.

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på innergården i mån av plats.

Närservice

Fastigheten ligger vackert vid Slottet och Slottsparken knappt 10 minuter från Uppsalas Resecentrum och stadskärna. Akademiska sjukhuset, Blåsenhuset och Uppsala Science Park ligger nära fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har både fiber- och kopparanslutning. Internetuppkoppling kan tecknas via Borderlight för omgående leverans. För smidig inpassering och handhavande av porttelefon är systemet Aptus installerat i fastigheten. Lokalerna kan endast hyras av momspliktig hyresgäst. Anrika lokaler som fram till 1998 fungerade som fångvårdsanstalt. Uppsala gamla fängelse, eller ”Tretton” som det kallades, genomgick 1999-2001 en total renovering och innehåller idag Uppsalas kanske mest unika kontorslokaler.

Dokument

Dag Hammarskjölds väg 13
Sökhjälp