Skriv ut

Skapa PDF

Anders Personsgatan 18, Norra Gårda

göteborg

Söker du tillfällig lokal? Då har vi lösningen! Nu har vi glädjen att erbjuda tillfälliga kontorslokaler upp till ca 3400 kvm i Norra Gårda!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 200 - 3 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyr en tillfällig lokal med fantastiskt läge i Norra Gårda, med E6/E20 som närmsta granne! Lokalernas planlösning är varierad med enskilda kontorsrum, kontorsrum med plats för flera arbetsplatser och kontorslandskap. Lokalen hyrs ut i befintligt skick t.o.m. 2018-06-30.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 3 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett av Göteborgs mest expansiva områden, Norra Gårda! Området blandar nybyggda bostäder och kontor med historiska byggnader och miljöer. Utmed Fattighusån har det anlagts ett fantastiskt promenadstråk med härliga solbryggor. I området finns det mataffär, gym, bensinstation, flertalet lunchrestauranger och Dahls bakficka med nybakat bröd varje dag!

Närservice

Inom gångavstånd ligger Olskrokstorgets affärscentrum.

Kommunikationer

Fastighetens placering innebär mycket goda kommunikationer. Oavsett om du kommer med buss, spårvagn eller bil. På-, och avfarten till E6/E20 ligger strax utanför fastigheten. Landvetter ligger endast 20 minuter bort. Kommer du med buss eller spårvagn ligger Svingelns hållplats endast 5 minuters promenad bort. Garageplatser finns att hyra i fastigheten.

Sökhjälp