Skriv ut

Skapa PDF

Framtidsvägen, Teleborg

växjö

Mindre kontorslokaler i Videum Science Park - regionens främsta miljö för dig som ser nätverkande med andra företag som en utvecklingskraft.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 10 - 30 m²
Karta

Information

Beskrivning

Videum Science Park är till för tillväxtföretag och därför kan utbudet av lediga lokaler variera från en vecka till en annan. En dag behövs större ytor omgående, en annan dag vill någon minska sin yta. Så även om du inte ser din önskade storlek på kontor i någon av våra annonser för dagen kan det vara möjligt att vi har det inom en snar framtid, så känn dig alltid välkommen med en förfrågan!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 30

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter med fri parkering för hyresgäster och besökare. I laddparken kan du och dina besökare ladda ert elfordon under dagen. Möjlighet finns för den som vill att hyra en fast parkeringsplats. Cykelparkering finns samt pumpstation.

Närservice

På området finns matställen, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat dagligvaruhandel, vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Kommunikationer

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Via cykelvägar från flera håll når du Videum Science Park.

Övrig information

Övrigt

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder flexibla, moderna lokaler i en dynamisk och expanderande miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet. Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet WiFi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten. I varje hus finns tillgång till kopiering, scanning och utskrift samt lunchrum med micro och kaffemaskin. Företagsservice bemannar vår gemensamma reception och gör det möjligt för dig att koncentrera dig på ditt företagande. Det är till Företagsservice du som hyresgäst vänder dig med alla frågor och när du behöver hjälp. Vi meddelar dig när ditt besök har kommit och visar dina gäster vart de ska gå. Vi tar emot din post och dina paket - samt ser till att dina paket skickas iväg. Vi kan även erbjuda ditt företag växelservice. För alla hyresgäster (idag ca 70 företag med 300 anställda) ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.

Länkar

Filmen om Videum Science Park

Framtidsvägen
Sökhjälp