Skriv ut

Skapa PDF

Framtidsvägen 14, Teleborg

växjö

Kontorsplats i öppet kontorslandskap med inkluderad service och kortare bindningstid. Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 10 - 20 m²

Information

Beskrivning

I konceptet Videum Creative Arena är de flesta praktiska frågorna redan lösta. Här kan du koncentrera dig på din verksamhet utan att behöva bekymra dig för din infrastruktur. Placeringen är i vårt helt nybyggda hus Charlie. Detta ingår i en plats på Videum Creative Arena: - arbetsplats med skrivbord, kontorsstol, hurts eller skåp - receptionsservice - möteslokaler runt om i science park - internet - inbjudan till föreläsningar och aktiviteter - möjligheter till nätverkande - postbox och postservice med rabatterat porto - tillgång till skrivare/kopiator/scanner och fax - kaffe ur våra automater - fri parkering - städning.

Utförande

Byggår

2018

Våningsplan

1 av 4

Planlösning

Hela Videum Creative Arena är ca 75 kvm och ligger placerat i markplan i direkt anslutning till vår nya reception, restaurang och konferensrum. Du hyr en fast plats vid ett av de nio skrivborden och får en egen förvaringshurts i det öppna landskapet.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 20

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Företag i närheten

Här finner du företag och organisationer som verkar i Videum Science Park: https://www.videum.se/var-samlade-kompetens

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter för hyresgäster och besökare. I laddparken laddar du och dina besökare era elfordon. Möjlighet finns för den som vill att hyra en fast parkeringsplats. Cykelgarage finns och pumpstation när däcken rullar onödigt trögt.

Närservice

På området finns matställen, dagligvaruhandel, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Kommunikationer

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Du når Videum Science Park via cykelvägar från flera håll.

Övrig information

Övrigt

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder dig unika, moderna lokaler i en dynamisk miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet. Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet wifi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten. Personalen du möter i reception och konferens är utbildade mötesrådgivare och hjälper dig på vägen till ett bättre möte i allt från val av lokal, möblering och teknik till planering av agenda, fika och lunch. För alla hyresgäster ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.

Länkar

Se filmen om Videum Science Park

Framtidsvägen 14
Sökhjälp