Teleborg | Växjö

Favorit Dela

Framtidsvägen 14

Kontorsplats i öppet kontorslandskap med inkluderad service och kortare bindningstid. Videum Science Park, Framtidsvägen 14, Växjö.

Beskrivning

I konceptet Videum Creative Arena är de flesta praktiska frågorna redan lösta. Här kan du koncentrera dig på din verksamhet utan att behöva bekymra dig för din infrastruktur. Placeringen är i vårt helt nybyggda hus Charlie. Detta ingår i en plats på Videum Creative Arena: - arbetsplats med skrivbord, kontorsstol, hurts eller skåp - receptionsservice - möteslokaler runt om i science park - internet - inbjudan till föreläsningar och aktiviteter - möjligheter till nätverkande - postbox och postservice med rabatterat porto - tillgång till skrivare/kopiator/scanner och fax - kaffe ur våra automater - fri parkering - städning
  • Total yta

    20 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 20

Utförande

Byggår:

2018

Våningsplan:

1 av 4

Planlösning:

Hela Videum Creative Arena är ca 75 kvm och ligger placerat i markplan i direkt anslutning till vår nya reception, restaurang och konferensrum. Du hyr en fast plats vid ett av de nio skrivborden och får en egen förvaringshurts i det öppna landskapet.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Företag i närheten:

Här finner du företag och organisationer som verkar i Videum Science Park: https://www.videum.se/var-samlade-kompetens

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter för hyresgäster och besökare. I laddparken laddar du och dina besökare era elfordon. Möjlighet finns för den som vill att hyra en fast parkeringsplats. Cykelgarage finns och pumpstation när däcken rullar onödigt trögt.

Närservice:

På området finns matställen, dagligvaruhandel, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Kommunikationer:

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Du når Videum Science Park via cykelvägar från flera håll.


Övrig information

Övrigt:

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder dig unika, moderna lokaler i en dynamisk miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet. Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet wifi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten. Personalen du möter i reception och konferens är utbildade mötesrådgivare och hjälper dig på vägen till ett bättre möte i allt från val av lokal, möblering och teknik till planering av agenda, fika och lunch. För alla hyresgäster ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Alserin

Kundansvarig projektledare

Johan Alserin

johan.alserin@videum.se

0470 VISA NR 0470-72 33 09

0705 VISA NR 0705-81 78 58

Marknadsförs av Videum AB
videum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Framtidsvägen 14