Thulegatan 16 B, Centrum, SUNDSVALL - Kontor
Korridor med cellkontor med entré i vinkel
Trapphus
Thulegatan 16 B, Centrum, SUNDSVALL - Kontor
Fastighet

Centrum | SUNDSVALL

Favorit Dela

Thulegatan 16 B

Attraktiva kontor i bästa läge.

Beskrivning

Lokalen har flertalet cellkontor i varierad storlek med snygga glaspartier i vinklar ut mot korridor. Samtliga rum i lokalen har fönster vilket ger en ljus lokal. Via trapphus från både Thulegatan samt innergård nås lokalen via en vacker trapp i marmor eller hiss. Ytorna kan enkelt anpassas efter kunds önskemål till öppna ytor.
  • Total yta

    633 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Med sitt läge i vinkel av Köpmangatan, Thulegatan och Norra Järnvägsgatan är fastigheten mycket centralt i Sundsvall city. Sundsvalls torg nås på gångavstånd av några minuter, lika så grönområden, in:gallerian med handel samt busshållsplats i anslutning till fastigheten. Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter återfinns i kvarteret samt parkeringsplatser att hyra av fastighetsägaren på innergården och i garage i fastigheten.

Närservice:

Närhet till all service som återfinns i Sundsvalls stadskärna nås på några minuters gångavstånd. I lokalomgivningen återfinns Nytorget med både restauranger och Pressbyrå, frisörer och caféer samt OK/Q8. Även hotell, Filmstad och gym finns i närliggande fastigheter

Kommunikationer:

Med sitt lokala läge i navet av Köpmangatan är fastigheten mycket lättillgänglig. Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter återfinns i kvarteret samt parkeringsplatser att hyra finns både på innergården och i garage i fastigheten. Busshållplats finns längs Köpmangatan i anslutning till fastigheten. Tågstation finns på 10 minuters gångavstånd samt buss nav inom 5 minuter.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Thomas Eriksson

Thomas Eriksson

thomas.eriksson@dios.se

+46 VISA NR +46 73 333 78 90

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Thulegatan 16 B

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör