Skriv ut

Skapa PDF

Thulegatan 16 B, Centrum

sundsvall

Attraktiva kontor i bästa läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 633 - 633 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen har flertalet cellkontor i varierad storlek med snygga glaspartier i vinklar ut mot korridor. Samtliga rum i lokalen har fönster vilket ger en ljus lokal. Via trapphus från både Thulegatan samt innergård nås lokalen via en vacker trapp i marmor eller hiss. Ytorna kan enkelt anpassas efter kunds önskemål till öppna ytor.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 633 633

Omgivning

Omgivning/natur

Med sitt läge i vinkel av Köpmangatan, Thulegatan och Norra Järnvägsgatan är fastigheten mycket centralt i Sundsvall city. Sundsvalls torg nås på gångavstånd av några minuter, lika så grönområden, in:gallerian med handel samt busshållsplats i anslutning till fastigheten. Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter återfinns i kvarteret samt parkeringsplatser att hyra av fastighetsägaren på innergården och i garage i fastigheten.

Närservice

Närhet till all service som återfinns i Sundsvalls stadskärna nås på några minuters gångavstånd. I lokalomgivningen återfinns Nytorget med både restauranger och Pressbyrå, frisörer och caféer samt OK/Q8. Även hotell, Filmstad och gym finns i närliggande fastigheter

Kommunikationer

Med sitt lokala läge i navet av Köpmangatan är fastigheten mycket lättillgänglig. Flertalet allmänna parkeringsmöjligheter återfinns i kvarteret samt parkeringsplatser att hyra finns både på innergården och i garage i fastigheten. Busshållplats finns längs Köpmangatan i anslutning till fastigheten. Tågstation finns på 10 minuters gångavstånd samt buss nav inom 5 minuter.

Dokument

Thulegatan 16 B
Sökhjälp