Örja
| Landskrona

Favorit Dela

Mariebergsgatan 6

Kontorslokaler i markplan.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    178 m²

  • Hyra:
Kontoret är uppdelat på enskilda rum, konferensrum och ett pentry. Lokalen är en hörnlokal med mycket ljusinsläpp. Lokalen är belägen på markplan. Lokalen finns ledig fr o m 2020-12-01.
  • Total yta

    178 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fläkten 1

Byggår:

1973


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Örja, ca 2 km till Landskrona centrum. Kontor och lättare industribyggnad. Byggnad i tvåplan med butik, kontor och lättare industrilokaler i bottenplan och kontorslokaler på plan 2. Renoveringsår: 1997.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger i anslutning till Österleden nära E6/E20.


Övrig information

Övrigt:

Telia fiber finns draget till fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annika Öberg

annika@galjaden.se

08-1 VISA NR 08-12051014

Marknadsförs av Galjaden Fastigheter AB
Linnégatan 18
11447 STOCKHOLM
galjaden.se
Mariebergsgatan 6

Om Galjaden Fastigheter AB

Galjaden Fastigheter är ett svenskt växande fastighetsbolag som ständigt söker möjligheter till expansion och nya utmaningar. Galjaden, förvaltar och utvecklar egna fastigheter från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder.Totalt hanteras ca 130 000 kvm uthyrningsbar yta. Beståndet består uteslutande av kommersiella fastigheter inom handel, kontor och lager/industri. Galjaden är flexibla fastighetsägare, som gärna utvecklar fastigheter tillsammans med våra hyresgäster, markägare eller kommuner. Vi hanterar hela kedjan som kan vara alltifrån att hitta mark, ändra detaljplaner till byggnation och leverera en inflyttningsklar lokal utformad i nära samarbete med den framtida hyresgästen. Bolaget har sitt säte i Stockholm men verkar lokalt via fastighetsskötare med bästa tänkbara lokal kännedom.

Fler annonser från denna annonsör