Skriv ut

Skapa PDF

Heffnersvägen 34, Skönsberg

sundsvall

Attraktivt kontor i expansivt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 676 - 676 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokal om 676 m2 i fastighet mellan Heffnersvägen och Lagergatan. Lokalen återfinns på plan 2. Lokalen har flertalet cellkontor i varierad storlek med fönster mot havet och även mot innergård i fastighet. wc, dusch och omklädnad med bastu, rymligt personalrum, konferensrum samt en öppen ljus entré lämplig för reception.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 676 676

Omgivning

Omgivning/natur

Nord väst om Sundsvalls centrum, efter vattnet vid Norra kajen och norra sidan av hamninloppet via Heffnersvägen och Lagergatan återfinns denna fastighet ca 2 km från city. Med utsikt över Sundsvallsbukten och den nybyggda Sundsvallsbron i ett område på tillväxt inom både kommersiell verksamhet samt bostäder är omgivningen både levande och utvecklande. Fastigheten ligger i ett område med verksamheter inriktat mestadels mot industri, bygg och infrastruktur. Även kommunala bolag såsom Sundsvalls Elnät och Servanet återfinns i området. Med den bostadstrend som nu råder efter Norra kajen så finns alla möjligheter att etablera sin verksamhet i denna fastighet med nytänkande av verksamhetstyp mer åt den kommersiella riktningen.

Närservice

Med närhet till Sundsvalls city samt Skönsbergscentrum återfinns all service på några minuter. Lunchrestaurang återfinns i fastigheten men även ytterligare restauranger nås på gångavstånd.

Kommunikationer

I navet av Heffnersvägen, Lagergatan med anslutning till E4 och Sundsvalls Bron så är kommunikationen god. Gångavstånd till busskommunikation. Flertalet parkeringsplatser återfinns i fastighetens garage samt utanför fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastighet ligger vid Norra Kajen. Fastigheten 3 plan fördelat på kontor, industri och restaurtang. I mitten av fastigheten finns en gemensam stor ljusgård. Goda parkeringsmöjligheter.

Dokument

Heffnersvägen 34
Sökhjälp