Skriv ut

Skapa PDF

Våning 17 i ICON Växjö, Arenastaden

växjö

Nybyggda lokaler i Växjös landmärke. ICON Växjö, erbjuder ett nytt sätt att leva och bo.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Hyra: Välkommen att kontakta oss för prisförslag!
Storlek: 195 - 594 m²
Tillträde: Tillträde från maj 2019
Karta

Information

Beskrivning

På våning 17 får man en milsvid utsikt i alla väderstreck. Här har ert företag möjlighet att skapa en spektakulär arbetsplats med stora öppna ytor och härliga ljusinsläpp. Genom att jobba modernt och effektivt får ni ut det maximala av ert kontor. Vårt större kontorsalternativ på 594 kvm rymmer ungefär 45-55 medarbetare. Ta möjligheten att utveckla ditt företag och värna om dina anställda. I ICON Växjö skapar ni en unik arbetsmiljö. Förutom helt nya lokaler med A/C och härliga ljusinsläpp så får ni även tillgång till ICONs takterrass (ej öppen för allmänheten) samt ICONs hela service utbud. Få matpåsen för middagen levererad till receptionen redo att plockas upp efter jobbet, ta ett gympass på lunchen eller varva ner efter en arbetsdag i ICONs spa tillsammans med dina kollegor. Välkomna att kontakta Gabriel för att få mer information, boka en visning eller för att få en offert!

Utförande

Byggår

2019

Våningsplan

17 av 19

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Vi erbjuder varierande kontorsytor som passar ert företag.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Ja, A/C inkluderat i hyran

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 195 594

Ekonomi

Hyra

Välkommen att kontakta oss för prisförslag!

I hyran ingår

Värme

Omgivning

Omgivning/natur

Växjö växer så det knakar. Bostadsmarknaden och besöksnäringen växer i takt med en ökande befolkning och ett större utbud av aktiviteter. Området Arenastaden är ett nav i denna expansion – med sina köpcentra, evenemang och idrottsutbud. Här byggs också nya bostäder och arbetsplatser i rask takt. Och mitt i detta pulserande läge står ICON. Som ett landmärke.

Företag i närheten

Play N Go, Sigma Technology Solutions, Prefabsystem Syd, APP Rockstar Equity Nordea, EY Revision, BYN, Concept, APP Fastigheter, Care of ICON och APP Properties.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter i huset och närområdet.

Närservice

Nära till handel, centrum och natur samt järnväg, vägar och flyg.

Kommunikationer

Enkelt att ta bussen till centrum och flygplats då den stannar utanför och går var 5 minut. Finns el cykel-pool att nyttja via receptionen. Parkering i området.

Skyltläge

Gemensam skylt vid entrén.

Dokument

Länkar

Våning 17 i ICON Växjö
Sökhjälp