Pronova
| Norrköping

Favorit Dela

Korsgatan 2

Trevligt kontor i Pronova.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  552 m²

 • Hyra:
Kontor med vackra fönster och rikt ljusinsläpp. Lokalen behöver ett litet ansiktslyft och här har Du goda möjligheter att påverka. Idag finns ett antal små kontor i kombination med större öppna ytor vilket ger stor flexibilitet att utforma kontoret för Din verksamhet. I området finns företag som datakonsultverksamhet, samhällsbyggnad, teknik, forskning, utbildning och visualisering. Inte mer än ett stenkast bort finns Campus som tillhör Linköpings universitet. I denna miljö kan Du även förena nytta med nöje och ta nästa arbetsmöte längs vackra Åbackarna och Motala Ström. Kontakta oss för mer information.
 • Total yta

  552 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gryt 21

Byggår:

1852

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

2

Planlösning:

Ljus och trevlig kontorslokal med några småkontor, stora rum och öppna ytor. Ritningen visar förslag på hur kontoret kan utformas. Idag finns ett antal cellkontor, några större kontor passande för projekt och grupparbete eller konferens. I den öppna delen går att skapa ett antal mindre rum enligt önskemål och behov. Här finns pentry med pausutrymme, förråd och dusch med omklädningsrum.


Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt läge i Norrköping Science Park, en stadsdel med kulturhistoriska byggnader strax intill Motala Ström med sina härliga grönområden. Industrilandskapet runt Strömmen är unikt i Europa. Området domineras av dess forsande vatten och av ståtliga fabriksbyggnader. Några minuters gångavstånd till Drottninggatan, shoppingstråket i Norrköping.

Närservice:

I närområdet hittar du hotell / B & B, lunchrestauranger, gym, tandläkare och biograf.

Kommunikationer:

Närhet till spårvagn och busshållplats. 10-15 min gångavstånd till resecentrum. 10 min till city.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Janna Ljungberg

Förvaltare

Janna Ljungberg

janna.ljungberg@klovern.se

010- VISA NR 010-482 76 04

Marknadsförs av Klövern AB
S:t Persgatan 19
60186 Norrköping
klovern.se
Korsgatan 2

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör