Marieholm
| Göteborg

Favorit Dela

Marieholmsgatan 42

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    14 m²

  • Hyra:
De flesta företag behöver en fast punkt i tillvaron - en knutpunkt där man syr ihop sina affärer och skapar viktiga kontakter. Visst är det skönt att slippa lägga tid på att gå iväg med posten, leta parkeringsplats, städa kontoret, ta hand om disk eller bli irriterad över att kaffet är slut? Tid som är bättre använd till att avsluta en affär, knyta nya kontakter eller starta ett nytt projekt. Därför tar vi hand om allt det praktiska. I vår reception får ni hjälp att lösa eventuella problem på smidigaste sätt. Receptionen är bemannad mån - fre kl. 08.00 - 16.30 och vi finns där för att hjälpa er! Vi erbjuder ljusa, fräscha kontorsrum i varierande storlekar. Rummen har glaspartier ut mot korridoren, vilket ger mycket ljus. Färgsättningen är strikt hållen med ljusa väggar och mörkgrå matta. Möbler ingår i hyran.
  • Total yta

    14 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Göteborg, BC Marieholm

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2012

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

Detta kontorshotell har ett mycket bra läge i ett expansivt område. Här finns närhet till både den nya Partihallsförbindelsen samt Göteborgs stora in- och utfartsleder.

Kommunikationer:

Läget är centralt men ändå utanför tullarna. Vi erbjuder gott om parkeringar till för dig och dina gäster.Vill man ta sig till centrum avgår kollektivtrafiken alldeles i närheten och med bil tar det endast några minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Pia Bäck

Uthyrare

Pia Bäck

pia.back@svenskahus.se

010- VISA NR 010-603 93 27

Marknadsförs av Svenska Hus AB
Otterhällegatan 5A
40313 Göteborg
svenskahus.se
Marieholmsgatan 42