Skriv ut

Skapa PDF

Annedalsvägen 9, Väster

lund

Kontorsindelad planlösning på 2:a våningen med trevliga grannar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 296 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett trevligt kontor på plan 2 i ett trivsamt kontorshus i västra Lund. Kontoret är rumsindelat med ett konferensrum. Planlösningen är flexibel och kan därför iordningställas enligt behov. I fastigheten sitter bland annat Ögoncentrum Annedal, MCAD och VISMA. Parkeringsplatser finns på innergården. Hiss upp till andraplan finns tillgänglig.

Planlösning

Utförande

Byggår

1982

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 296

Omgivning

Omgivning/natur

Närheten till Lunds stadskärna och de goda färdmöjligheter som erbjuds, kommunalt och med bil, ger fastigheten ett attraktivt läge.

Närservice

I närområdet finns ett konditori och en hamburgerrestaurang. Lunds medeltida stadskärna erbjuder ett rikt kulturliv och många trivsamma restauranger, caféer och butiker inom behagligt promenadavstånd. De vackra omgivningarna runt staden ger också möjlighet till härliga naturupplevelser. Den inspirerande miljön samt det centrala läget gör att många goda idéer har frodats här. Sveriges första och största forskningsby Ideon finns här sida vid sida med internationella företag. Samverkan sker kontinuerligt mellan kommunen, utbildning, forskning, näringsliv och regionen.

Kommunikationer

Från fastigheten till centrala Lund tar bilresan cirka fyra minuter och med buss cirka sex minuter. Lund har en väl utbyggd stadstrafik och en ny snabbuss stråk - Lundalänken - som utgår från järnvägsstationen i centrala Lund.

Annedalsvägen 9
Sökhjälp