Skriv ut

Skapa PDF

Golfvägen 8, Mörby Centrum, Mörby

danderyd

Hyr lokal i nybyggt kontorshus – 11 minuter från city och vägg i vägg med det mesta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 500 - 13 000 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

2021

Planlösning

Endast 11 minuter från Östermalmstorg och 14 minuter från T-centralen förvandlas Mörby Centrum till Danderyds Centrum. Köpcentrumet blir dubbelt så stort. I den norra änden uppförs ett helt nytt kontorshus med goda möjligheter för blivande hyresgäster att påverka utformningen. Det blir sex kontorsplan varav ett är på cirka 5 500 kvm och övriga fem på cirka 1 500 kvm vardera. Samtliga med hög standard och den senaste tekniken. I tillägg till en fantastisk utsikt från flera av lokalerna kommer hyresgäster även att ha tillgång till en gemensam takpark. Tunnelbanan nås några trappor ner och det finns ett stort parkeringshus i anslutning till fastigheten. Inflyttning är möjlig under vintern år 2022.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 500 13 000

Omgivning

Omgivning/natur

Köpcentrumet ligger i Danderyds kommun, som har Sveriges mest köpstarka invånare. I samarbete med Danderyds kommun får nu Mörby Centrum en efterlängtad om- och tillbyggnad. Danderyds Centrum, som blir det nya namnet, kommer att bli ett av Sveriges bästa kommuncentrum. Vi tillför 18 000 kvadratmeter nya butiker, 20 000 kvadratmeter nya arbetsplatser och cirka 100 nya bostäder. Fastigheten får en helt ny fasad, interiör med generös takhöjd och inbjudande utemiljöer.

Kommunikationer

Mörby Centrum är ett kommunikationsnav, med tunnelbanestation i huset (röd linje, 11 minuter från Östermalmstorg, 14 minuter från T-centralen) och ett flertal busslinjer.

Dokument

Golfvägen 8, Mörby Centrum
Sökhjälp