Östermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Artillerigatan 6

FLEXIBLA KONTORSPLATSER – OPEN SPACE SPECIELLT ERBJUDANDE FR. 1990 KR /MÅNAD.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  4 m²

 • Hyra:
Flexibel kontorsplats i kontorslandskap att nyttja fritt under kvällar och helgdagar samt två vardagar per vecka. I eller i direkt anslutning till kontorslandskapet finns: • Flexibla kontorsplatser varav en del har stationära dataskärmar • Telefonkur för att kunna prata ostört i telefon • Laddstation för smidig laddning av mobiltelefoner • Dagsljuslampor som ger energi och motverkar trötthet • Gröna växter och luftrenare för en fräsch och hälsosam inomhusmiljö TECKNA ETT ABONNEMANG IDAG OCH FÅ ETT PAR SNYGGA, TRÅDLÖSA HÖRLURAR FRÅN BOSE! (värde 2990 kr). BOSE QuietComfort 35 II QC35 II trådlösa bluetooth hörlurar - Förstklassig brusreducering utan sladdar. Tillgång till telefonens virtuella assistent. Tre brusreduceringsnivåer. Upp till 20 timmars batteritid. Välkommen till Selected Office På Artillerigatan 6 på Östermalm erbjuder Quick Office nu, i samarbete med Selected Office, ett modernt kontor i en fantastisk fastighet från början av förra seklet. Personlig service Vår bemannade reception tar hand om dig och dina gäster och ser till att du får all den service som just du har behov av. Nätverkande Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter. Skräddarsytt för dig och ditt företag Med flexibilitet som ledord skräddarsyr vi den bästa möjliga kontorslösningen utifrån era specifika önskemål och behov. Vi tror att en god arbetsmiljö är en förutsättning för att du och ditt företag ska må bra Mötesrum och konferensrum I våra vackra lokaler finns mötesrum i kreativ och inbjudande miljö. Från 2-35 personer. Rummen finns till både för våra hyresgäster och till dig som bara har behov av mötesrum då och då. Virtuellt kontor Behöver du en bra adress och kontor ibland? Testa våra virtuella lösningar. Du kan välja fritt från hela vårt service- och tjänsteutbud utan krav på fast kontorslösning. Enkelt och flexibelt. Mer om vår service och våra tjänster Behöver du avlastning i din verksamhet och fokusera mer på kärnverksamheten och affärerna? Vi kan hjälpa till med att från hemsidor, juridik & ekonomi till grafisk produktion.
 • Total yta

  4 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Selected Office

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt placerat på Artillerigatan 6, ett stenkast från Nybroviken. Här finns stort utbud av restauranger, shopping och makalösa Strandvägen med sina vackra byggnader.

Kommunikationer:

Nära alla kommunikationer vid Nybroplan, Stureplan och Östermalmstorg.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

QK

Uthyrare

Quick Office Kundsupport

kundsupport@quickoffice.se

08-4 VISA NR 08-447 11 70

Marknadsförs av Quick Office
Drottninggatan 86
11136 Stockholm
quickoffice.se
Artillerigatan 6

Om Quick Office

Kontorshotell med fullservice i Stockholm och Malmö. Hyr ett kontorsrum - få ett komplett kontor från 1 arbetsplats och uppåt! Quick Office är Sveriges ledande kedja med kontorshotell på 9 attraktiva adresser runt Stockholm och Malmö. Vi erbjuder även drop-down arbetsplatser, fullutrustade mötesrum som du kan boka från 1 timme och uppåt samt företagsadress/virtuell kontor till den som behöver allt utom en fysisk arbetsplats. Kundanpassade kontorslösningar Vi lyssnar på dig och skräddarsyr ett färdigt erbjudande som anpassat för att uppfylla dina krav på de perfekta kontoret. Det gäller allt från antal arbetsplatser, behöv av mötes- och konferensrum samt i övrigt förekommande behov av service och tjänster såsom posthantering, telefoni eller tillfälliga extra arbetsplatser.

Fler annonser från denna annonsör