Skriv ut

Skapa PDF

Grossistverksamhet inom råvaror till restauranger, storhushåll och butiker.

Fakta

Bransch: Handel/e-handel
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget bedriver en modern och effektiv grossistverksamhet inom försäljning av sushi, färsk fisk samt frysta råvaror såsom kött, fisk, fågel, bär och grönsaker. Gällande sortiment-sammansättningen är Bolaget aktivt och har en stor flexibilitet och testar kontinuerligt gärna nya idéer och produkter. Bolagets omsättning uppgår per 2017 till ca 50 Mkr.

Utförande

Bransch

Handel/e-handel

Verksamhet

Bolaget kunder är väl balanserade mellan större och mindre aktörer och totalt har Bolaget c: a 200 aktiva kunder. Bolaget har i dagsläget 14 medarbetare exklusive ägarna. Medarbetarna består av ett bra sammansvetsat team som har arbetat länge i Bolaget. Utvecklingsmöjligheter finns bland annat inom följande områden: Utöka den geografiska marknaden Ökade försäljningsinsatser Komplettering av sortimentet Nya kundsegment Ett bolag med en stor och spännande utvecklings-potential för den kreativa och engagerade köparen.

Resultat

Vinst

Varför är detta en bra investering?

Hög kvalitets-, miljö- och serviceinriktning. Starkt leverantörsnätverk i Sverige, Norden och övriga Europa. Modern och godkända lokaler på ca 1 140 m2 Väl fungerande organisation Stabil tillväxt med god lönsamhet med ytterligare tillväxtpotential. Starkt varumärke som funnit på marknaden i ca 30 år.

Länkar

Sökhjälp