Skriv ut

Skapa PDF

Unik verksamhet inom fordonsunderhåll.

Fakta

Bransch: Tjänsteföretag
Omsättning: 6 000 000 kr
Antal anställda: 3
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Unik verksamhet inom fordonsunderhåll och tillsyn belägen i en större stad efter norrlandskusten. Bolagets kunder består av stora och etablerade företag. Bolagets omsättning uppgick till ca 6 mkr per 2016 med ett rörelseresultat på ca 1,5 mkr.

Utförande

Bransch

Tjänsteföretag

Antal anställda

3

Verksamhet

Bolaget erbjuder ett komplett fordonsunderhåll och tillsyn av företags fordonspark. Vidare erbjuder Bolaget även biltransporter samt viss legotillverkning av fordonsspecifik utrustning. Bolaget har en egen verkstad för i huvudsak oljeservice, bromsreparationer samt plåt och plastreparation. Bolaget ska ständigt möta kundernas önskemål och behov, snabbt, kostnadseffektivt och korrekt. Det finns utvecklingsmöjligheter i av nuvarande verksamhet tex genom att etablera en personbilsverkstad för allmänheten med strategiskt läge samt utöka tex övriga biltransporter till att även omfatta allmänheten. Bolagets kunder består av stora och etablerade företag. Nuvarande ägare vill på grund av hälsoskäl lämna över verksamheten till en ny ägare som kan fortsätta att bedriva och utveckla verksamheten till dess fulla potential.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

6 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget erbjuder unika tjänster Bolaget har en stor & stabil kundbas Verksamheten är flexibel med stora utvecklingsmöjligheter

Sökhjälp