Skriv ut

Skapa PDF

City

CasaNova – Fin möjlighet att förvärva en centralt belägen väl inarbetad butik med ett delvis unikt sortiment inom inredning, kläder och skor.

Fakta

Bransch: Butik
Pris: 600 000 kr. Planerat som en aktieöverlåtelse på kassa- och skuldfribasis med tillträde Q1 2019
Omsättning: 4 000 000 kr
Antal anställda: 3
Kommun, område: Norrköping, City

Information

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva en centralt belägen och väl inarbetad butik med sortiment inom inredning, kläder och skor. Möjlighet att komplettera och utveckla verksamheten genom e-handel. I slutet av 80-talet öppnade butiken sin dörr för första gången och har sedan dess varit en välkänd del av stadens cityhandel. Företaget har alltid prioriterat personlig service och är kända för sina unika varor och fina paketinslagningar. Omsättningen har stadig legat på ca 4 mkr med ett positivt resultat samtidigt som de tre delägarna har kunnat ta ut lön. Sortimentet är stort och handplockat av ägarna personligen. Här finns mode, skor, textilier, belysning, inredning och presenter från välkända varumärken, en del med ensamrätt i närområdet. Lokalen är på 200 + 65 kvm med en månadshyra fn på ca 35 000 kr.

Utförande

Bransch

Butik

Startår

1989

Antal anställda

3

Utrustning som medföljer

I priset ingår inte varulager som inventeras på tillträdesdagen till inköpspris.

Verksamhet

Sortimentet är stort och handplockat av ägarna personligen. Här finns mode, skor, textilier, belysning, inredning och presenter från välkända varumärken, en del med ensamrätt i närområdet.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

600 000 kr. Planerat som en aktieöverlåtelse på kassa- och skuldfribasis med tillträde Q1 2019

Omsättning

4 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Stabil verksamhet med gott renommé.

Sökhjälp