Skriv ut

Skapa PDF

Ågatan 25, Centralt

söderköping

Mode & Interiör butik med bästa turistläge i Söderköping.

Fakta

Bransch: Butik
Pris: 395 000 kr. I priset ingår inte varulager som inventeras på tillträdesdagen till inköpspris. Hantering av varulager kan diskuteras. Eventuellt kan det säljas ut före överlåtelsen.
Omsättning: 1 250 000 kr
Kommun, område: Söderköping, Centralt
Karta

Information

Beskrivning

Deliza mode & interiörbutik har funnits i nuvarande lokaler i 16 år och har i alla år drivits av nuvarande ägare. Butikens läge, i gamla Stadshotellet, är strategiskt för besökare och turister i anslutning till besöksmål no:1 Göta Kanal med Glass restauranten. Butiken har mycket god exponering mot Ågatan och Å-promenaden med goda parkeringsmöjligheter. Butikens layout, inredning och rymd är både spännande och framhäver butikens sortiment. Butiken är välrenommerad och inarbetad med ett modernt och attraktivt sortiment av modekläder och interiör/presentartiklar. Delizas affärsidé är; Mode och Interiör för den medvetna kvinnan. Butiken har sedan starten byggt sitt varumärke med omsorg och har idag en fast och trogen kundkrets. Affärsidén bygger på korta omsättningstider med sedan 16 år väl inarbetade kända och starka leverantörer och varumärken på både mode och interiör sidan. Två av Europas ledande mode leverantörer, Cecil och Street one, svarar för nya kollektioner varje månad vilket ger butiken nyheter i sortimentet varje vecka och på så sätt en hög omsättningshastighet och ett ökat intresse från butikens kunder. Förutom att Söderköping med Göta Kanal är en attraktiv plats att bosätta sig vid, så är staden också ett omtyckt besöksmål och en plats för rekreation nära vacker natur och den fina skärgården. På sommaren är turistbesöken omfattande och butiken som ligger mitt i turistströmmen har genom åren byggt upp också en stadigt återkommande kundkrets från när och fjärran. Kommunen satsar mycket på nybyggnation och besöksnäringen som skall gynna stadens utveckling och handel. Ägaren bedömer att det finns fortsatta utvecklingsmöjligheter för en ny entreprenör. Utvecklings- möjligheterna ligger både i att förändra och komplettera sortiment, men kanske framförallt i marknadsföringen via nya sociala media. Vad som ingår i köpet I försäljningen kan ingå hela aktiebolaget Deliza AB eller bara inkråmet. I inkråmet ingår fördelaktigt hyresavtal (löpande 9 månaders uppsägning, där ny hyresgäst måste godkännas av hyresvärden), inventarier, utrustning, butiksinredning, varulager, Routrar för datakommunikation. telefon, datakassaregister, leverantörkontakter, varumärket deLiza kopplat till butiken. Kort sagt, allt för att direkt kunna fortsätta att driva butiken. Hyresvärden är positiv till att underlätta försäljningen och diskuterar gärna med seriösa intressenter. Hantering av varulager kan diskuteras. Eventuellt kan det säljas ut före överlåtelsen. Finansieringen av köpet kan diskuteras med säljaren för att finna kreativa lösningar. Ekonomi Deliza bedrivs idag som ett eget aktiebolag med ett intakt aktiekapital på 150 000 som ett 100 % ägt dotterbolag till konsultbolaget Deliza i Söderköping AB. Rörelsens resultat redovisas separat och är revisor bestyrkta.

Utförande

Bransch

Butik

Utrustning som medföljer

Vad som ingår i köpet I försäljningen kan ingå hela aktiebolaget eller bara inkråmet. I inkråmet ingår fördelaktigt hyresavtal (löpande 9 månaders uppsägning, där ny hyresgäst måste godkännas av hyresvärden), inventarier, utrustning, butiksinredning, varulager, Routrar för datakommunikation. telefon, datakassaregister, varumärket deLiza kopplat till butiken. Kort sagt, allt för att direkt kunna fortsätta att driva butiken. I priset ingår inte varulager som inventeras på tillträdesdagen till inköpspris. Hantering av varulager kan diskuteras. Eventuellt kan det säljas ut före överlåtelsen.

Ekonomi

Pris

395 000 kr. I priset ingår inte varulager som inventeras på tillträdesdagen till inköpspris. Hantering av varulager kan diskuteras. Eventuellt kan det säljas ut före överlåtelsen.

Omsättning

1 250 000 kr

Ågatan 25
Sökhjälp