Skriv ut

Skapa PDF

Välrenommerad verksamhet inom krossning av sten.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag
Omsättning: 43 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget arbetar med krossning av sten och makadam till olika fraktioner inom gruvnäringen och har även möjlighet i sin verksamhet att kunna särskilja järnmalm ur bergmaterialet. Bolagets har en stor och modern maskinpark bestående av krossar, lastmaskiner, bilar med mera. Bolagets omsättning uppgick till ca 43 mkr för det senaste verksamhetsåret med ett rörelseresultat på ca 4 mkr.

Utförande

Bransch

Tillverkande företag

Verksamhet

Bolagets affärsidé är att erbjuda krossning av sten och makadam samt att på ett smidigt och ekonomiskt sätt kunna erbjuda kunden det material de önskar. Krossarna krossar materialet som samtidigt sorteras i storleksordning. Bolagets lastmaskiner har ett kalibrerat vågsystem som avläses i hanterade ton. Bolaget har fyra stora kunder för vilka Bolaget idag har full beläggning. Bolaget har fått en ökad orderingång på grund av att malmpriserna stiger samt andra förändringar som sker i Bolagets närområde. Detta ger stora utvecklingsmöjligheter både på befintliga och nya marknader. Bolaget har 20 anställda medarbetare varav 2 stycken inom administration på kontoret. Resterande 18 medarbetare är verksamma inom krossning och lastning av material.

Ekonomi

Omsättning

43 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget har en stor och modern maskinpark med flyttbara krossar vilket ger en stor flexibilitet i krossningsarbetet. Bolaget kan snabbt ”duka” om krossarna för att få fram olika dimissioner av material. De flesta krossar är s.k. spindelkrossar där fraktionernas olika storlekar sorteras direkt efter krossning. Bolaget har genom åren skapat goda och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer och har ett gott rykte och renommé på marknaden.

Länkar

Sökhjälp