9292
| Ospecifierad ort

Favorit Dela

Etablerat träförädlingsföretag till salu.

  • Kategori:

    Bygg och entreprenad

  • Omsättning:

    200 000 000 kr

  • Geografi:

    Ospecificerad ort

  • Pris:
Överlåtelse av 33,34 % av aktierna i ett etablerat och lönsamt familjeägt träförädlingsföretag beläget i södra Norrland. Det finns fortsatt stora expansions- och tillväxtmöjligheter på befintliga och nya geografiska marknader. Den årliga omsättningen uppgår till över 200 MSEK med hög lönsamhet.

Ekonomi

Intäkter:

200 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Bygg och entreprenad

Verksamhet:

Verksamheten sker i egen fastighet och omfattar träförädlingsindustri med inriktning mot tillverkning av invändiga tak- och väggpaneler samt golv. Bolaget bedriver också byggvaruhus för försäljning av byggmaterial på den lokala marknaden.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

* Möjlighet att investera och bli delägare i ett genuint familjeföretag och ett av Sveriges mest kvalitativa träförädlingsföretag. * Egna marknadsledande kvalitetsprodukter inom interiörpaneler och golv av massivt trä med starkt återförsäljarnät. * Verksamheten grundades i början av 60-talet och har många år av stabil omsättning och lönsamhet med intressanta tillväxtmöjligheter på en internationell marknad. * Nyinvesterad och toppmodern maskinpark för målning och ytbehandling. * Stort strukturkapital i företagets organisation med tydliga arbetsrutiner och dokumentation.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Henrik Brodin

Företagsmäklare & Partner

Henrik Brodin

henrik.brodin@sffab.se

070- VISA NR 070-520 76 24

Marknadsförs av Svensk Företagsförmedling AB
-
0 -
sffab.se