Skriv ut

Skapa PDF

Etablerat träförädlingsföretag till salu.

Fakta

Bransch: Byggverksamhet
Omsättning: 200 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Överlåtelse av 33,34 % av aktierna i ett etablerat och lönsamt familjeägt träförädlingsföretag beläget i södra Norrland. Det finns fortsatt stora expansions- och tillväxtmöjligheter på befintliga och nya geografiska marknader. Den årliga omsättningen uppgår till över 200 MSEK med hög lönsamhet.

Utförande

Bransch

Byggverksamhet

Verksamhet

Verksamheten sker i egen fastighet och omfattar träförädlingsindustri med inriktning mot tillverkning av invändiga tak- och väggpaneler samt golv. Bolaget bedriver också byggvaruhus för försäljning av byggmaterial på den lokala marknaden.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

200 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

* Möjlighet att investera och bli delägare i ett genuint familjeföretag och ett av Sveriges mest kvalitativa träförädlingsföretag. * Egna marknadsledande kvalitetsprodukter inom interiörpaneler och golv av massivt trä med starkt återförsäljarnät. * Verksamheten grundades i början av 60-talet och har många år av stabil omsättning och lönsamhet med intressanta tillväxtmöjligheter på en internationell marknad. * Nyinvesterad och toppmodern maskinpark för målning och ytbehandling. * Stort strukturkapital i företagets organisation med tydliga arbetsrutiner och dokumentation.

Länkar

Sökhjälp