Skriv ut

Skapa PDF

Djupviksgatan 53, Djupvik

borgholm

Unik möjlighet att förvärva fastighet med tillhörande verksamhet i Djupvik.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Övrigt
Pris: 1 995 000 kr. Utgångspris
Storlek: 156 m²
Tillträde: Snabbt tillträde är möjligt
Karta

Information

Beskrivning

Allmän beskrivning Varmt välkomna till Ölands pittoreska by Djupvik. Drömmer du om en egen vrå av världen där utsikten över Kalmarsund är helt magisk och där solnedgångarna kan ge dig och dina gäster en helt förtrollande upplevelse? Då har du kommit helt rätt. Djupvik är en idyllisk plats där det fina men också enkla i livet får stå i centrum. Djupvik by the Sea Fastigheten vi ser framför oss är vackert belagt vid Djupviks kustväg och har en alldeles underbar badstrand framför sig. Den har tidigare i år genomgått en totalrenovering och det märks verkligen. Allt från fasad till kök har fått en rejäl uppfräschning, precis som den förtjänar. Den förra lite blyga pärlan har denna sommar tagit för sig på ett alldeles okonstlat och naturligt sätt och är i dag en naturlig samlingsplats för boende i närheten. Bara du sätter begränsningarna Verksamheten bedrivs i dag som restaurang, café och en hantverksbutik men här är det du som bestämmer. Så länge du följer dina drömmar kommer det gå bra. Det vackra läget som du kan ge dina gäster kommer vi inte undan men här finns också så många utvecklingsmöjligheter. En rejäl tomt gör att det bara är fantasin som sätter stop för hur du vill att just din verksamhet ska se ut. Vill du bygga ut, bygga in eller kanske göra din egna lilla strand? Inget är omöjligt. På första parkett ser ni när solen går ner för dagen. Allmänt om området Den pittoreska byn Djupvik är belägen vid en av Ölands populäraste och mest eftertraktade kuststräckor med underbart landskap. Byn ligger drygt 2 mil norr om Borgholm på Ölands västra sida. Djupvik erbjuder fantastiskt fina bad i en av Ölands allra finaste vikar med klapperstensstrand klart vatten med fin sandbotten och badbrygga. Övrigt Fastigheten säljs tillsammans med en hel del inventarier och annan restaurangutrustning. Godkänd fettavskiljare finns. Nuvarande driftbolaget omfattas inte av försäljningen men namnet Djupvik by the Sea ingår. Möjlighet finns till snabbt tillträde och då kunna dra nytta av det stora försäljningstillfället vid Skördefesten sista helgen i September! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. För mer information vänligen kontakta mäklaren.

Byggnader

Byggnad 1

Renoveringsår

2017

Grund

Plintar

Stomme

Trä

Fasad

Trä

Tak

Plåt

Fönstertyp

Enkelglas

Ventilation

Mekanisk ventilation i kök och våtrum

Vatten/avlopp

Kommunalt

Uppvärmning

Luft/luftvärmepumpar

Ytor Antal Area
Butik 1 141
Övrigt 1 15
Tomtarea 1 309

Ekonomi

Pris

1 995 000 kr. Utgångspris

Driftkostnad

42 000 kr/år

Omgivning

Omgivning/natur

Den pittoreska byn Djupvik är belägen vid en av Ölands populäraste och mest eftertraktade kuststräckor med underbart landskap. Byn ligger drygt 2 mil norr om Borgholm på Ölands västra sida. Djupvik erbjuder fantastiskt fina bad i en av Ölands allra finaste vikar med klapperstensstrand klart vatten med fin sandbotten och badbrygga.

Övrig information

Övrigt

Nuvarande ägare har under 2017 tilläggsisolerat samt bytt stora delar av fasaden. Isolerat bjälklag samt bytt golv i delar av fastigheten. Installerat två nya luftvärmepumpar med såväl värme som kyla. Byggt ny altan mot söder på baksidan av fastigheten. I övrigt har de flesta ytskikt snyggats till.

Länkar

Sökhjälp