Skriv ut

Skapa PDF

Älvstagatan 5, ättendal

jättendal

Loge lämplig för större evenemang, middagar, fester, logdans, utställningar mm. Restaurangkök, kylrum, servering. 10 stugor för uthyrning.

Fakta

Bransch: Hotell/Turistföretag
Pris: 5 000 000 kr. Bostadshuset och logen är privatägt. Stugområdet ägs av Älvstagården AB. I dagsläget hyr aktiebolaget logen av ägaren. Priset avser både fastigheterna och företaget.
Kommun, område: Nordanstig, ättendal
Karta

Information

Beskrivning

Hälsingegård från1872 med inarbetad verksamhet. Vackert belägen med utsikt över sjön, endast 500m från E4:an, men ändå avskilt och närhet till skog. Idag bedrivs verksamhet med catering, mat och fikabeställningar, perfekt rastställe för bussar. Många etablerade kontakter. Loge om ca 400 kvm, lämplig för större evenemang, middagar, fester, logdans, utställningar mm. Restaurangkök, kylrum, servering. Möjlighet för butik eller annan verksamhet i stallet. Konferenslokal i smedjan. 10 vinterbonade stugor, utrustade med dusch/WC, två små sovrum med våningssäng, minikök och tv. Fantastisk möjlighet för dig som brinner för företagande och ett liv på landet! Med massor av gedigen charm, stora ytor och möjlighet att anpassa efter egna drömmar säljes ett aktivt företag med tillhörande bostadshus på 222 kvm, 10 trevliga stugor för uthyrning, stor loge med scen och bar på loftet och restaurangkök med matsal i markplan samt natursköna vyer som några exempel. Använd din fantasi och skapa din verksamma vision i Älvstagården. Läs mer på www.alvstagarden.se. Bostadshuset och logen ägs av en privatperson. Stugområdet ägs av Älvstagården AB. I dagsläget hyr aktiebolaget logen av ägaren.

Utförande

Bransch

Hotell/Turistföretag

Verksamhet

Hälsingegård från1872 med inarbetad verksamhet. Vackert belägen med utsikt över sjön, endast 500m från E4:an, men ändå avskilt och närhet till skog. Idag bedrivs verksamhet med catering, mat och fikabeställningar, perfekt rastställe för bussar. Många etablerade kontakter. Loge om ca 400 kvm, lämplig för större evenemang, middagar, fester, logdans, utställningar mm. Restaurangkök, kylrum, servering. Möjlighet för butik eller annan verksamhet i stallet. Konferenslokal i smedjan. 10 vinterbonade stugor, utrustade med dusch/WC, två små sovrum med våningssäng, minikök och tv. Fantastisk möjlighet för dig som brinner för företagande och ett liv på landet! Med massor av gedigen charm, stora ytor och möjlighet att anpassa efter egna drömmar säljes ett aktivt företag med tillhörande bostadshus på 222 kvm, 10 trevliga stugor för uthyrning, stor loge med scen och bar på loftet och restaurangkök med matsal i markplan samt natursköna vyer som några exempel. Använd din fantasi och skapa din verksamma vision i Älvstagården. Läs mer på www.alvstagarden.se. Välkommen!

Ekonomi

Pris

5 000 000 kr. Bostadshuset och logen är privatägt. Stugområdet ägs av Älvstagården AB. I dagsläget hyr aktiebolaget logen av ägaren. Priset avser både fastigheterna och företaget.

Länkar

Sökhjälp