Skriv ut

Skapa PDF

Malångsvägen 13, Mellanfjärden

jättendal

Unik chans att köpa Mellanfjärdens pensionat, spa och relax. En kurort i norra Hälsingland med havet som granne. Egen restaurang, pooler o uteplatser.

Fakta

Bransch: Butik
Pris: 5 300 000 kr eller enligt ök
Kommun, område: Nordanstig, Mellanfjärden
Karta

Information

Beskrivning

Unik chans att köpa Mellanfjärdens pensionat, spa och relax. En kurort i norra Hälsingland med havet som granne. Här erbjuds gästerna egen restaurang med möjlighet att äta frukost på altan med havsutsikt. Det finns inomhuspool och ute jacuzzi, bastu och solstudio. Allt för att gästerna ska ha det avkopplande. Stora luftiga rum, konferensrum och lättskött med bergvärme. Närhet till sandstränder och Sörfjärdens golfbana. Det här vill du inte missa! Välkommen.

Utförande

Bransch

Butik

Ekonomi

Pris

5 300 000 kr eller enligt ök

Taxeringsvärde

795 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Mellanfjärden är en liten fiskehamn som har ett stort sommarutbud. Det finns restaurang nere vid havet. Varje år besöker ca 30 000 personer Trolska skogen som är en levande sagoskog som är högt uppskattad av både stora och små www.trolskaskogen.se Som traditionen tilllåter hålls även en sommar teater nere vid hamnen en många kända namn i rollistan. Du har nära till Sörfjärdens fantasiska badstrand och populära golfbanan.

Närservice

Om sommaren finns en enklare livsmedelsaffär öppen.

Varför är detta en bra investering?

Centraldammsugare. Säjaren som själv har drivit pensionatet under 2014-2015 har haft en omsättning på ca 3 mkr. Sommaren 2016 var anläggningen uthyrd.

Sökhjälp