Skriv ut

Skapa PDF

Bolag med egna produkter till byggindustrin.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag
Omsättning: 35 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Swedbank Företagsförmedling har nöjet att erbjuda nedanstående bolag till försäljning. Bolaget tillverkar stål- och metallprodukter till bygg- och tillverkningsindustrin. Verksamheten utgår från egna lokaler i östra Sverige. Kunderna finns främst nationellt men även internationellt.

Utförande

Bransch

Tillverkande företag

Verksamhet

Bolaget som grundades i början på 90-talet designar, tillverkar och säljer stål- och metallprodukter till bygg- och tillverkningsindustrin. Produkterna är i standardutförande, egendesignade eller kundunika. Verksamheten utgår från de egna lokalerna. Bolaget verkar främst på den nationella marknaden men några procent av försäljningen går på export till Norge. Bland bolagets största beställare finns de stora svenska byggbolagen samt ett stort internationellt bolag. Bolaget har idag ca 35 medarbetare med hög kompetens och låg personalomsättning. Incitament finns för medarbetarna att lära sig fler moment i produktionen för en ökad flexibilitet.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

35 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Långa stabila relationer med sina viktigaste kunder som är stora nationella och internationella bolag. Duktiga medarbetare med låg personalomsättning. Efterfrågade egna produkter som ger kostnadseffektivitet och skalbarhet. Hela produktionen sker i egen regi.

Länkar

Sökhjälp