Haga21-3
Haga21-4
Haga21-2
Haga21-5
Haga21-1
Haga21-6

ENÅNGER | Enånger

Favorit Dela

Haga 21

Beskrivning

Industrifastighet i Enånger till salu. Här kan du inreda utefter eget tycke. Detta kan passa den som önskar ett litet lägenhetsbestånd med utvecklingsmöjligheter, den som söker egen, befintlig lägenhet med stödfinansiering av andra hyresgäster och en utvecklingspotential, den som behöver industriutrymmen i kombination med lägenheter. Arkitektritningar är uttagen som förslag!, Vill du driva egen verksamhet? Ja möjligheterna är många. I nuläget består fastigheten av två byggnader varav huvudfastigheten inrymmer främst industrilokaler med bl.a kylrum, dessa har varit livsmedelsgodkända när produktion och salterei pågick, kontorslokaler samt tre bostadslägenheter. Totalt har huvudbyggnaden en bruttoarea om 1600kvm Separat lagerbyggnad. Varmt välkommen att boka visning
  • Total yta

    1720 m2

Ytor Antal Area
Kontor 1 100
Industri 2 1 620
Tomtarea 5 518

Byggnader

Byggnad 1:

Byggnadstyp: Kontorsbyggnad

Byggår: 1986

Byggnad 2:

Byggnadstyp: Lager

Byggår: 1986

Byggnad 3:

Byggnadstyp: Lager

Byggår: 1986

2 plan med souterräng:

Byggnadstyp: Hyreshusbyggnad

Byggår: 1986

Beskrivning: BOTTENPLAN Vid årsskiftet -14-15 rustades de befintliga lägenheterna så att de idag finns 2/3 lägenheter fördelade på 1-4 rok om 95 kvm ink extra pentry, dusch och toalett alt 3 rok om 80 kvm samt 1 rok om 17 kvm. 2-2 rok m pentry om 44 kvm. Då installerades bergvärme samt frånluftsventilation med värmeväxlare. Kompletterande innertak i 3/4 för ljuddämpning och brandsäkerhet. Ljuddämpande vägg mellan 3 rok och 1 rok. Ny sanitetsporslin, skåpsluckor och köksfläktar i samtliga lägenheter. Tvättmaskin i 2 rok. Ny kyl och frys i 3rok. Nya 3-glas fönster i 3 rok samt 2 rok. Nya ytskickt i samtliga lägenheter utom mattor samt kakel i badrum. 2016 byggdes ett nytt tak till entre till bottenplan. Utöver detta finns två utrymmen klara att omvandla till lägenheter. Ett i bottenplan där det tidigare varit en lägenhet samt ett i soutterrängplan där det tidigare varit försäljningslokal. Båda dessa är förberedda för värme och ventilation i befintlig anläggning. Utöver detta finns arkitektritningar på ytterligare 8 lägenheter. Längst halva östra fasaden finns en lastbrygga med tak. SOUTERRÄNGPLAN Stort industriplan om 450 kvm. Stora lokaler med kakelklädda väggar som under verksamhetstiden varit livsmedelsgodkända. På samma plan finns även kontor, förråd och pannrum. VINDSPLAN Vindslägenhet: 2 rum med pentry om 50 kvm och kaklat duschrum. Fläktrum om 33 kvm. Uppvärmning, kylning och ventilation Uppvärmning: Bergvärme Ventilation : Mekanisk frånluft. ( Industridelen saknar för tillfället värme ) Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp TV/internet Dubbla paraboler och tv antenn. (canal digital).

1-plan lager:

Byggnadstyp: Lager

Byggår: 1986

Beskrivning: Stor förrådsbyggnad i plåt om 120 kvm


Ekonomi

Värderad till:

529 000 kr

Pris/Överlåtelseavgift:

1 275 000 kr


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

EG

Fastighetsmäklare

Emeli Gradin

emeli.hudiksvall@svenskfast.se

+467 VISA NR +46702274076

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
svenskfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Haga 21

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör