S3637 | Ospecifierad ort

Favorit Dela

Lönsam verksamhet inom försäljning av husvagnar och husbilar.

Beskrivning

Bolaget marknadsför och säljer nya husbilar och husvagnar från välkända och stabila varumärken. Dessutom har Bolaget ett stort begagnatlager med alla märken och i alla prisklasser. Bolaget har även en välutrustad butik med alla tillbehör som behövs för en campingsemester. I Bolagets verkstad utförs samtliga förekommande arbeten på bodelen på husbilar och husvagnar, allt från enkla gasoltäthetsprov till avancerade tak- och väggbyten. Omsättningen per 2016 uppgick till ca 40 mkr med ett rörelseresultat på ca 1,2 mkr

Ekonomi

Intäkter:

40 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Handel/e-handel

Verksamhet:

Bolagets kunder inom försäljning av husvagnar och husbilar består främst av privatpersoner. Inom verkstadstjänster består kunderna av olika försäkringsbolag men även privatpersoner står för en betydande andel. Bolaget har i dagsläget 7 anställda medarbetare exklusive ägaren. Fritidsfordon är en bransch i stark utveckling och campingturism är en växande trend. Även intressent för inhemsk turism ökar. Nyregistrering av husbilar har under de senaste 10 åren mångdubblats. Utvecklingspotential i Bolaget består främst av vidareutveckling av befintliga varumärken men det finns även möjligheter att utöka verksamheten med ytterligare fabrikat. Det finns flera ledande varumärken tillgängliga i det geografiska marknadsområdet.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Bolaget har under åren byggt upp ett välkänt varumärke i branschen. Bolaget har en stor och trogen kundkrets med många återkommande kunder. Bolaget erbjuder husbilar och husvagnar från stabila leverantörer med välkända varumärken. Bolaget har en positiv ekonomisk tillväxt Verksamheten bedrivs i fräscha och ändamålsenliga lokaler.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jan Homstedt

Jan Homstedt

jan.holmstedt@ffkf.se

070- VISA NR 070-640 20 65

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
ffkf.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.