Transportföretag

S3418 | Ospecifierad ort

Favorit Dela

Åkeri inom mjölk- och miljötransporter.

Beskrivning

Bolaget är ett fristående transportföretag med 50 årig historia. Bolaget har en omsättning på 66 mkr och en EBITDA på 5,7 mkr. Bolaget har starka och stabila kunder med ca 60 % av omsättningen på egna kunder. Bolaget ingår i en åkerigrupp i Nordöstra Småland som är till salu och som tillsammans omsätter över 120 mkr.

Ekonomi

Intäkter:

66 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Transportföretag

Verksamhet:

Bolaget är verksamt inom mjölk- och miljötransporter, fjärrfrakt, styckegods och entreprenad. Bolaget har en bred kundstock inom olika branscher och geografiska områden. Den största enskilda kunden står för ca 25 % av omsättningen. Verksamheten bedrivs i ändamålsenliga lokaler i en stad i nordöstra Småland. Fastighetsbolaget som är hyresvärd är delägt av bolaget. Bolaget har 29 ekipage och en lojal och kunnig personal- styrka på 57 anställda. I bolaget ingår också två hyresfastigheter som inte kommer ingå i försäljningen.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Verksamheten baseras på flera ben. Bolagets största kunder är stora och starka bolag. 60 % av omsättningen på egna kunder. Välrenommerat bolag med över 50 års historia. Möjlighet för en köpare att köpa hela företagsgrup- pen och få en stark lokal position med en total omsättning på över 120 mkr.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Peter Henningsson

Peter Henningsson

peter.henningsson@swedbankff.se

073- VISA NR 073-380 07 65

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
ffkf.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.