Skriv ut

Skapa PDF

Styrmansgatan 15, Östanås

köping

Mycket välskött hyresfastighet med 4 lägenheter. 3 av lägenheterna är i huvudbyggnaden och den 4:de är i ett eget mindre hus. Sistnämnda är renoverad.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 5 600 000 kr eller högstbjudande
Storlek: 257 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mycket välskött hyresfastighet med 4 lägenheter. 3 av lägenheterna är i huvudbyggnaden och den 4:de är i ett eget mindre hus. Sistnämnda är renoverad med kök och vardagsrum i öppen planlösning och stort badrum med spaavdelning. 3 st 2:or och en fyra med kök och vardagsrum i öppen planlösning och ryggåstak med takfönster som släpper in dagsljus. Caport och parkeringsplatser. Närhet till centrum.

Utförande

Byggnader

1

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1943

TV

Ansluten till kabelnät. Levera

Beskrivning

LÄGENHET 1 Plan 1 ca 50 kvm 2 rok Entré/hall med laminatgolv, vattenburen golvvärme, målade väggar och garderober med skjutdörrar. Badrum med klinkersgolv, vattenburen golvvärme, helkaklade väggar, duschplats, toalett, handfat och badrumsskåp. Sovrum med laminatgolv, vattenburen golvvärme, tapet och garderobslänga. Kök med laminatgolv, vattenburen golvvärme, målade väggar och matplats, köket är utrustat med spishäll (-02), spisfläkt och kombinerad kyl/frys (-16). Vardagsrum med laminatgolv, vattenburen golvvärme, tapet och fönster åt två väderstreck. LÄGENHET 2 Plan 1 ca 50 kvm 2 rok Entré/hall med laminatgolv, målade väggar och garderober med skjutdörrar. Badrum med plastmatta, helkaklade väggar, duschplats, toalett, handfat och badrumsskåp. Sovrum med laminatgolv, tapet och garderobslänga. Kök med laminatgolv, målade väggar och matplats, köket är utrustat med spishäll (-02), spisfläkt och kombinerad kyl/frys. Vardagsrum med laminatgolv, tapet ochfönster åt två väderstreck. LÄGENHET 3 Plan 2 4 rok ca 100 kvm Entré med laminatgolv, målade väggar och halvtrapp till plan 2. Kök (-07) med laminatgolv, målade väggar, ryggåstak, matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket utrustat med induktionshäll (-13, spisfläkt, kombinerad kyl/frys (-16), diskmaskin, ugn och micro i arbetshöjd. Vardagsrum i vinkel med laminatgolv, målade väggar, ryggåstak och takfönster. Badrum (-00) med plastmatta, helkaklade väggar, duschplats, toalett, handfat i kommod. Inre hall med laminatgolv och målade väggar. Sovrum 1 (-12) med laminatgolv, målade väggar och 2 garderober. Sovrum 2 (-12) med laminatgolv, målade väggar och 2 garderober. Sovrum 3 med heltäckningsmatta, målade väggar, fönster åt två håll, garderobslänga och utgång till balkong. KÄLLARPLAN Tvättstuga med betonggolv, målade putsade väggar, tvättmaskin, kondenstumlare och tvättho. Snickarbod med betonggolv och målade väggar. Matkällare Klädkammare Teknikrum med Fiber. Förråd med klinkergolv och målade väggar. 1-PLANSVILLA 2 rok ca 57 kvm Entré/kök/allrum med trägolv, liggande målade träpanel på väggarna och vardagsrum i öppen planlösning. Köke är utrustad med spishäll, micro och ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys (-10) Spaavdelning med klinkersgolv, vattenburen golvvärme, helkaklade väggar, duschplats, badkar och bastu. WC-rum med klinkersgolv, vattenburen golvvärme, helkaklade väggar, toalett och handfat. Sovrum med laminatgolv och målade väggar.

2

Byggnadstyp

1 plan

Byggår

0

Beskrivning

1-PLANSVILLA 2 rok ca 57 kvm Kök med trägolv, liggande målade träpanel på väggarna och vardagsrum i öppen planlösning. Köke är utrustad med spishäll, micro och ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys (-10) Spaavdelning med klinkersgolv, vattenburen golvvärme, helkaklade väggar, duschplats, badkar och bastu. WC-rum med klinkersgolv, vattenburen golvvärme, helkaklade väggar, toalett och handfat. Sovrum med laminatgolv och målade väggar.

Grund

Platta på mark

Stomme

Trä

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Ytor Antal Area
Bostad 4 257
Tomtarea 812

Ekonomi

Pris

5 600 000 kr eller högstbjudande

Hyresintäkt

120 000 kr/år

Taxeringsvärde

830 000 kr

Driftkostnad

61 700 kr/år

Styrmansgatan 15
Sökhjälp