Skriv ut

Skapa PDF

Stabil, flexibel & väl inarbetad mekanisk verkstad.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag
Omsättning: 18 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget bedriver en CNC-verkstad som bland annat erbjuder svarvning, fräsning och montering. Som komplement till sin egen produktion har Bolaget knutit kontakter med diverse underleverantörer som bl. a härdar, svärtar, zinkar, elpolerar med mera. Vidare kan de även erbjuda ytbehandling och målning av produkter via partners. Bolagets omsättning uppgick till ca 15,7 mkr med ett rörelseresultat på ca 2,3 mkr.

Utförande

Bransch

Tillverkande företag

Verksamhet

Bolaget eftersträvar god kvalité och korta ledtider. Bolaget erbjuder en väl fungerande verksamhet och har många års erfarenhet i branschen och vet vad som fungerar. Bolagets typkunder är främst maskinbyggare eller annan industri som bearbetar och förädlar metall inom tillverkning. Orderingången för de senaste månaderna har ökat till följd av en allmänt god konjunktur samt att Bolaget har erhållit nya kunder med stor potential. Bolaget har en bred och modern maskinpark bestående av 15 CNC maskiner varav 12 svarvar och 3 fräsar samt 1 robot som bestyckar en svarv. Antal medarbetare uppgår till 11 stycken exklusive ägaren. Bolaget är mitt uppe i en rekryteringsprocess av ytterligare två medarbetare. Det finns utvecklingspotential både inom verksamheten samt på befintliga och nya marknader.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

18 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Verksamheten är flexibel och kan snabbt förändras för att anpassas efter kundernas behov. Bolaget har korta ledtider. Majoriteten av Bolagets kunder finns i närområdet och flera av kunderna är snabbt växande och ligger i framkant i sin bransch. Bolaget har lång erfarenhet av branschen och har under sina verksamma år byggt upp goda relationer med både kunder och leverantörer.

Länkar

Sökhjälp