S3420 | Ospecifierad ort

Favorit Dela

Verkstadsrörelse mot tunga fordon med potential.

Beskrivning

Bolaget är verksamt inom service och reparationer av de flesta märken av tunga fordon, entreprenadmaskiner och personbilar. Verksamheten växer från år till år och prognosen är en omsättning på 10,5 mkr och ett resultat på 500 tkr. Bolaget ingår i en åkerigrupp i nordöstra Småland som är till försäljning och tillsammans omsätter över 120 mkr.

Ekonomi

Intäkter:

10 300 000 kr


Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag

Verksamhet:

Bolaget bedriver verkstadsrörelse med inriktning mot tunga fordon, entreprenadmaskiner och personbilar. Bolaget hyr lokaler i stad i nordöstra Småland, där flera åkerier även är hyresgäster. Moderbolaget äger fastigheten. Bolaget har även skötselavtal på de båda drivmedels-stationerna som finns på området. Ca 70 procent av omsättningen har Bolaget mot intresse- och koncernföretag. Totalt har bolaget sex anställda. Administration sköts på konsultbasis.

Resultat:

Vinst


Varför är detta en bra investering?

Bolaget har en god tillväxt både vad gäller omsättning och resultat. Stor potential att öka omsättningen genom att marknadsföra sig externt. Bolaget har diagnosinstrument så att de klarar de flesta märken. Gediget yrkeskunnande hos personalen. Läget på fastigheten, där flertalet åkerier finns i närheten. Lägre priser än märkesverkstäderna – potential till både prishöjningar och nya kunder. Möjlighet för en köpare att köpa hela företagsgruppen och få en stark lokal position med en total omsättning på över 120 mkr.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Peter Henningsson

Peter Henningsson

peter.henningsson@swedbankff.se

073- VISA NR 073-380 07 65

Marknadsförs av Företagsförmedlingen (Swedbank)
ffkf.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.