Skriv ut

Skapa PDF

Fristående åkeriverksamhet i expansiv fas.

Fakta

Bransch: Transportföretag
Omsättning: 28 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget är ett fristående transportföretag med lång historik som är inne i en expansiv fas. Prognostiserad omsättning 32 mkr och EBITDA 5 mkr. Bolaget har en stark och bred kundbas med 70 % av omsättningen på egna kunder. Bolaget ingår i en åkerigrupp i nordöstra Småland som är till salu och som tillsammans omsätter över 120 mkr.

Utförande

Bransch

Transportföretag

Verksamhet

Bolaget är fristående inom transportsektorn med åttio års erfarenhet. Bolaget drivs och ägs nu av tredje generationen. Verksamheten bedrivs från nyrenoverade lokaler i stad i nordöstra Småland. Fastigheten är delägd av bolaget. Bolaget är inriktat på kranbilstransporter, fjärrtransporter, specialtransporter och lantbrukstransporter. Bolaget har en bred återkommande kundstock med flera stora kunder, dock ingen som utgör mer än 15 % av omsättningen. Kunderna är till stor del inom byggbranschen. Bolaget har en väl anpassad vagnpark med totalt 19 ekipage kombinerat med ett erfaret och kunnigt team på totalt 25 medarbetare.

Ekonomi

Omsättning

28 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget redovisar en bra ekonomisk utveckling med ökad omsättning och förbättrad lönsamhet. Hög flexibilitet, kvalitet och god kundservice. Erfaren organisation – präglas av ett ”personligt” engagemang med låg personalomsättning och lång och djup erfarenhet av branschen. 70 % av omsättningen på egna kunder. Stark och bred kundstock. Välrenommerat varumärke – ursprung från 1935, är välkänt och har ett mycket gott rykte på marknaden. Möjlighet för en köpare att köpa hela företagsgruppen och få en stark lokal position med en total omsättning på över 120 mkr.

Länkar

Sökhjälp