Skriv ut

Skapa PDF

Snabbväxande och lönsamt bygg- & entreprenadföretag i södra Sverige.

Fakta

Bransch: Byggverksamhet
Pris: 14 000 000 kr
Omsättning: 40 000 000 kr
Antal anställda: 22
Län: Skåne

Information

Beskrivning

MARKNADSLEDARE I SÖDRA SVERIGE Privatägt företag som är marknadsledande i södra Sverige på förläggning av elkabel i mark samt byggnation av luftledningar. Företaget är väletablerat och har ett välrenommerat namn i branschen med ett brett nätverk av beställare. Har etablerat sig som utförare till de största entreprenörerna i Sverige och är under kontinuerlig tillväxt med en ökande omsättning och EBIT år för år. Genom ett strategiskt beslut att nära samarbeta med flera uppdragsgivare samt att specialisera sig på ledningsarbete har man kontinuerligt tagit marknadsandelar. Man arbetar uteslutande med egenägda maskiner, bilar, arbetsbodar och redskap. Man erbjuder därför alltid kunderna/beställarna en totalentreprenad där allting som behövs för uppdraget finns tillgängligt. En egen serviceverksamhet med kompetent personal finns för kontinuerligt underhåll och reparationer.

Utförande

Bransch

Byggverksamhet

Startår

2000

Antal anställda

22

Utrustning som medföljer

All nödvändig utrustning för entreprenadverksamheten ägs i egen regi inklusive Hjulgrävare, Bandgrävare, Linjemaskiner, Minigrävare etc. Alla inventarier är i mycket gott skick.

Verksamhet

Entreprenadverksamheten med specialisering på förläggning och byggnation av el ledningar

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

14 000 000 kr

Omsättning

40 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

- Stabil omsättning med god lönsamhet. - 100 % ägande av maskiner och verktyg. - Välkänt namn i branschen. - Stark marknadsposition. - Ytterligare utvecklingsmöjligheter.

Sökhjälp