Skriv ut

Skapa PDF

Camping i Blekinge – badplats och egen ö i Hanöbukten.

Fakta

Bransch: Hotell/Turistföretag
Omsättning: 2 000 000 kr
Antal anställda: 2
Kommun, område: Sölvesborg,

Information

Beskrivning

Campingplats i Blekinge, naturskönt belägen med egen ö och badplats i direkt anslutning till Hanöbukten. Verksamheten drivs av nuvarande ägare sedan 2004. Det finns idag 55 uppställningsplatser för husvagn. Outnyttjad mark finns för ca 30 ytterligare platser. Utöver detta finns mark tillgänglig vilken rymmer omkring 50 tältplatser. Det finns 7 campingstugor för uthyrning på campingen. Campingen har en restaurang med fullständiga rättigheter. Denna har 40 sittplatser inomhus, samt 40 st utomhus. Det finns också en livsmedelsbutik, samt gatukök i huvudbyggnaden. Utöver detta finns en minigolfbana och i anslutning till den egna ön finns även grillplatser. 2013 hade man sammanlagt 4850 camping & stug övernattningar. För 2014 ser man redan en ökning med omkring 5-7% i antalet inkomna bokningar. Denna campingplats ligger strategiskt och vackert belägen vid Hanöbuktens strand. Blekinges skärgård, en av Sveriges mest gröna och vackra skärgårdsområden med bla sina fantastiska fiske & bad möjligheter, finns i direkt anslutning. I Blekinge finns alla naturens kontraster och är idag ett av Sydsveriges mest besökta turistmål. Utbudet av aktiviteter är stort, såsom tx bad, fiske, jakt, golf, ridning, jakt, matställen, gårdsbutiker, vandringleder mm. En region på frammarsch. Detta är ett enastående tillfälle att förvärva en välskött och etablerad Camping & Restaurang verksamhet med ny utvecklings potential för en ny ägare. Överlåtelsen är planerad som en inkråmsaffär, med överlåtelse av byggnader och inventarier samt goodwill för verksamheten plus värde på varulager vilket fastställs vid överlåtelsetillfället.

Utförande

Bransch

Hotell/Turistföretag

Startår

2004

Antal anställda

2

Utrustning som medföljer

Fullt utrustad restaurang, butik, campingstugor. All nödvändig utrustning för att bedriva camping, restaurang och butik.

Verksamhet

Campingverksamhet, Restaurang och mindre butik.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

2 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

- Naturskönt läge med eget bad. En av Sveriges vackraste campingplatser. - Möjlighet till expansion och bygga ut framförallt för husbilar. - Många möjligheter för en ny ägare.

Sökhjälp